Μεταξύ των προβλέψεων που ξεχωρίζουν είναι για την έγκριση των Spot Bitcoin ETFs, την τιμή του Bitcoin στα 100.000 δολάρια και την άνοδο νέων κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin ETF Token και το Bitcoin Minetrix έως και 100x. Πάμε λοιπόν να δούμε τις προβλέψεις για την αγορά crypto το 2024

Αγοράστε Bitcoin ETF Tokens εδώ

Αύξηση της τιμής του Bitcoin

Μία από τις προβλέψεις που φαίνεται να υποστηρίζεται από αρκετούς μικρούς και  μεγάλους αναλυτές, είναι για την άνοδο της τιμής του Bitcoin η οποία μπορεί να φτάσει και τα 100 χιλιάδες δολάρια μέσα στο 2024. Μάλιστα, ακόμη και οι πιο συντηρητικοί αναλυτές, κάνουν λόγο για ένα νέο μέγιστο του BTC στις περίπου 80.000 χιλιάδες δολάρια. Με το επόμενο Bitcoin Halving να είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο, και τον μεγάλο ντόρο γύρω από την έγκριση των Spot Bitcoin ETFs, θεωρούμε ότι οι προβλέψεις αυτές είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικές.

Έγκριση των Spot Bitcoin ETF

Ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, είναι η έγκριση των Spot Bitcoin ETFs, που εικάζεται ότι θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα. Η έγκριση αυτή θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει το τοπίο της κρυπτογράφησης, παρέχοντας στους mainstream επενδυτές μια ρυθμιζόμενη και ασφαλή διέξοδο στο Bitcoin.

Αν και η SEC ανέβαλε την αξιολόγηση των αιτήσεων για το νέο έτος, τα δείγματα είναι ιδιαίτερα θετικά. Κάτι που φυσικά έχει οδηγήσει σε μια συνολική άνοδο του επενδυτικού ενδιαφέροντος, τόσο για το Bitcoin όσο και για τα καλύτερα altcoins της αγοράς.

Αύξηση της υιοθέτησης των stablecoins

Μία ακόμη πρόβλεψη για το 2024, ίσως λίγο πιο τολμηρή, είναι ότι θα δούμε μια σημαντική άνοδο και στα stablecoins. Ειδικότερα, αρκετοί υποστηρίζουν πως τα stablecoins ενδέχεται να ξεπεράσουν ακόμη και τη Visa, όσον αφορά τον όγκο διακανονισμών. Η πρόβλεψη αυτή υπογραμμίζει την αυξανόμενη σημασία των stablecoins στη διευκόλυνση αποτελεσματικών και οικονομικά αποδοτικών συναλλαγών, υπογραμμίζοντας την ωρίμανση της αγοράς crypto.

Σημαντική άνοδος νέων κρυπτονομισμάτων

Το γενικό κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι αρκετά θετικό, με τις επενδύσεις σε νέα καινοτόμα έργα διαρκώς να αυξάνονται. Μάλιστα, κάποια νέα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα έχουν ήδη ξεχωρίσει στην αγορά, από την φάση της προπώλησης.

Δύο από αυτά, τα οποία θα αναλύσουμε στη συνέχεια, όχι μόνο έχουν προσεγγίσει αρκετούς επενδυτές, αλλά φαίνεται να αποτελούν τους καλύτερους υποψήφιους για να γίνουν τα επόμενα 100x κρυπτονομίσματα.

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

Το Bitcoin ETF Token (BTCETF) δεν είναι απλά ένα κρυπτονόμισμα, αλλά μια επένδυση που ευθυγραμμίζεται με την πιθανή έγκριση των Spot Bitcoin ETFs και άλλα σημαντικά ορόσημα. Με έναν καινοτόμο αποπληθωριστικό μηχανισμό, το BTCETF ενισχύει τη σπανιότητα, δίνοντας κίνητρα για μακροχρόνια κατοχή.

Η ενσωμάτωση ανταμοιβών πονταρίσματος μέσω του Staking, ενισχύει ακόμη περισσότερο τη χρησιμότητα και τη δέσμευση της κοινότητας. Ως ένα μοναδικό έργο στον χώρο της κρυπτογράφησης, το BTCETF προσφέρει στους επενδυτές την ευκαιρία να επωφεληθούν από τον ενθουσιασμό που περιβάλλει τις εγκρίσεις ETF, καθιστώντας το μια ενδιαφέρουσα επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητες για 100x κέρδη.

Αγοράστε Bitcoin ETF Tokens εδώ

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Το Bitcoin Minetrix (BTCMTX) αποτελεί το δεύτερο κρυπτονόμισμα που ξεχωρίζει στην αγορά κρυπτονομισμάτων αυτή τη στιγμή. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μια άνοδο στην τιμή του που θα μπορούσε να ξεπεράσει το 50x, φτάνοντας ακόμη και στο 100x.

Άλλωστε, το Bitcoin Minetrix φέρνει επανάσταση στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, με τον μηχανισμό stake-to-mine που εισάγει στην αγορά. Συγκεκριμένα, οι επενδυτές που θα αποκτήσουν κρυπτονομίσματα μέσω της προπώλησης, έχουν τη δυνατότητα να τα ποντάρουν για να κερδίσουν μονάδες εξόρυξης. Καίγοντας τις μονάδες αυτές, οι κάτοχοι συμμετέχουν σε μια καινοτόμα εξόρυξη Bitcoin στο cloud, κερδίζοντας σημαντικές ανταμοιβές.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix εδώ

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook