Τραγική ήταν η κατάληξη του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Σούδα, με την γυναίκα που ενεπλάκη στο ατύχημα να χάνει τελικά τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η άτυχη γυναίκα που επέβαινε στο μηχανάκι και τραυματίστηκε στο τροχαίο δυστύχημα άφησε την τελευταία της πνοή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στην ζωή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο λίγα λεπτά πριν φτάσει στο νοσοκομείο Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα είχε συμβεί λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Αρκαδίου, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενο μηχανάκι.

Αρχικά η γυναίκα φαινόταν ότι δεν είχε τις αισθήσεις της. Ωστόσο μόλις έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ. Συγκεκριμένα η 55χρονη σύμφωνα με πληροφορίες όταν παρελήφθη από τους διασώστες βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες η γυναίκα τελικά δεν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook