Τη στιγμή που το νέο της τραγούδι «Femme Fatale» έχει ήδη καταλάβει την πρώτη θέση στα διεθνή billboards, η διάσημη ποπ σταρ Britney Spears δεν αγνοεί τον… οιωνό και μας το φωνάζει ότι είναι στα καλύτερά της!

The bitch is back! Και δεν το λέμε εμείς φυσικά, αλλά η ίδια. Η 29χρονη, ως γνήσιο ανήσυχο πνεύμα, ισχυρίζεται πως αυτή τη φορά έχει κάνει το πιο δυναμικό της come back της μέχρι τώρα καριέρας της, ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά.

\"\"

«Είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό το άλμπουμ και η προσπάθειά μου μιλάει από μόνη της », αποκαλύπτει χαρακτηριστικά η σέξι Britney στο περιοδικό «V».

Οι φωτογραφίες που επιμελήθηκε ο κορυφαίος φωτογράφος Mario Testino κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία στους θαυμαστές της ότι η Britney μπορεί να γίνει πολύ… bitch για να κατακτήσει την κορυφή!

Προς το τέλος της συνέντευξης, όταν o δημοσιογράφος τη ρωτάει τι επιθυμεί να ξέρουν οι θαυμαστές της για αυτή, απαντά αποστομωτικά:

‘The b**** is back and better than ever!’, που σημαίνει η σκύλα είναι εδώ και μάλιστα, καλύτερη από ποτέ! Χαίρε Britney…

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook