Τις προηγούμενες ημέρες το στέλεχος της εταιρείας «το Μάννα – Τσατσαρωνάκη» Μαριλένα Χαιρετάκη επισκέφθηκε τον Σύλλογο «Ορίζοντας», το «Κύτταρο Χαλέπας», το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κρήτη και τον Σύλλογο Τριτέκνων Χανίων, συνομίλησε με μέλη τους, αντάλλαξε ευχές και παρέδωσε τα προϊόντα. Προϊόντα παραδόθηκαν, επίσης, στα Συσσίτια Σπλάντζιας καθώς και σε άλλα σωματεία φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στο πλαίσιο ενός πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που υλοποιείται με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» Σπύρος Αδοντάκης επισημαίνει: «Η εταιρεία “το Μάννα – Τσατσαρωνάκη” και φέτος τις γιορτές προσέφερε προϊόντα της, αλλά και δωροεπιταγές, σε 16 οικογένειες του “Ορίζοντα”, για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του “Ορίζοντα” η οικογένεια Τσατσαρωνάκη εμπιστεύτηκε το έργο μας και έμπρακτα έδειξε την αγάπη της, όχι μόνο με τις ευγενικές της χορηγίες στις εκδηλώσεις μας και στα δώρα που προσφέρει στους ασθενείς μας κατά τη διάρκεια κάθε έτους, αλλά και με την παραχώρηση διαμερίσματος στην Αθήνα, που λειτουργεί ως ξενώνας για τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι πρέπει να μεταβούν για θεραπείες. Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους και το 2024 να είναι δημιουργικό, γεμάτο υγεία και αγάπη».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας» τονίζει: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την τοπική δραστήρια εταιρεία “το Μάννα” της οικογένειας Τσατσαρωνάκη, για την προσφορά της σε προϊόντα παραγωγής της, τα οποία θα γεμίσουν τα ράφια του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης, που λειτουργεί στη Χαλέπα και στηρίζει αρκετούς συμπολίτες μας, οι οποίοι δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Η οικογένεια Τσατσαρωνάκη, πέρα από το σημαντικό επιχειρηματικό της έργο, έχει καταξιωθεί στον τόπο μας και για το αλληλέγγυο προφίλ της, αφού πάντα βρίσκεται κοντά στον συνάνθρωπο που υποφέρει. Ο Σύλλογός μας έχει ευεργετηθεί αρκετές φορές και μάλιστα με γευστικότατα προϊόντα, που συμπληρώνουν τις τσάντες των ληπτών μας, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και ανοδική πορεία στην εταιρεία “το Μάννα”, σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της και να συνεχίσει να προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο από το περίσσευμα της καρδιάς των ανθρώπων της». 

Η Διοίκηση του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων σημειώνει: «Ευχαριστούμε την εταιρεία “το Μάννα” για την ευγενική προσφορά της σε παξιμάδια. Η ποσότητα θα διατεθεί στις ευπαθείς οικογένειες του Συλλόγου Τριτέκνων Χανίων και στην εθελοντική ομάδα “Βοήθα με να μπορώ”, σε μια προσπάθεια συνεχούς κάλυψης, βασικών αναγκών τους. Η προσφορά της εταιρείας “το Μάννα” μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με αγάπη το δύσκολο έργο μας, και χαιρόμαστε που βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που αποδεικνύουν την ανθρωπιά τους σε μια προσφορά ζωής και αγάπης».

Η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης στην Κρήτη του «Χαμόγελου του Παιδιού», Μαρίνα Δάμη υπογραμμίζει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία “το Μάννα – Τσατσαρωνάκη” για τη συνεχή υποστήριξη στο έργο μας, με την προσφορά ειδών αρτοποιίας για τις ανάγκες διατροφής των εκατοντάδων παιδιών και των οικογενειών τους που στηρίζουμε σε ολόκληρη την Κρήτη. Είκοσι οκτώ χρόνια τώρα, με τις ολιστικές υπηρεσίες και τη σημαντική συμβολή όλων, έχουμε καταφέρει να υποστηρίξουμε πανελλαδικά 184.753 παιδιά και τις οικογένειές τους με προβλήματα διαβίωσης. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την ευχή πράξη και να εξασφαλίσουμε ένα χαμόγελο για κάθε παιδί. Σας ευχαριστούμε».

Τέλος, το στέλεχος της εταιρείας «το Μάννα – Τσατσαρωνάκη» Μαριλένα Χαιρετάκη αναφέρει: «Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Τσατσαρωνάκη φροντίζει, με επιμέλεια και αγάπη, να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας, σε σταθερή βάση, σωματεία, φορείς και ιδρύματα, τα οποία προσφέρουν πολύτιμο κοινωνικό έργο. Αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε, ως εταιρεία, να βαδίζουμε με την ίδια συνέπεια και την ίδια ευγνωμοσύνη για τους συμπολίτες μας, οι οποίοι εργάζονται εθελοντικά, με αλληλεγγύη και ανιδιοτέλεια, για το κοινό καλό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook