Ο κ. Γαλάτιος Μοσχονάς αναδείχθηκε για πέμπτη συνεχόμενη θητεία πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρίου με φανερή ψηφοφορία σε ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τρίτη 02 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Αμαρίου στην Αγία Φωτεινή.

Ο κ. Μοσχονάς, προτάθηκε εκ νέου από τον Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόταση που έγινε ομόφωνα δεκτή από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντίστοιχα, στη θέση του αντιπροέδρου εκλέχτηκε ομόφωνα ο κ. Παραδεισανός Αδάμ, που προτάθηκε από τη μειοψηφία, ενώ ομόφωνα εκλέχθηκε στη θέση του γραμματέα ο κ. Ιερωνυμάκης Δημήτριος, ο οποίος προτάθηκε από την πλειοψηφία.

Τη συγκρότηση του νέου προεδρείου ακολούθησε η εκλογή των μελών της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αμαρίου, της οποίας θα προεδρεύει ο Δήμαρχος Αμαρίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας ανέδειξαν τους κάτωθι:

Τακτικά μέλη:

  1. Κουρκουλός Παύλος
  2. Ιερωνυμάκη Ασημένια
  3. Καλομενόπουλος Αντώνιος
  4. Κουτελιδάκης Ευάγγελος
    Αναπληρωματικά μέλη:
  5. Τρουλλινού Κυριακή
  6. Βασιλάκη – Διαμαντάκη Στυλιανή
  7. Φραγκιουδάκης Μενέλαος
  8. Παραδεισανός Αδάμ

Αφού συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, εκφράζοντας την πίστη του για μια ακόμα παραγωγική θητεία με γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία του τόπου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook