Θανατηφόρο τροχαίο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στην Ξάνθη, στην περιοχή της Καλλιθέας. Ένας 18χρονος σκοτώθηκε και άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο διπλής κυκλοφορίας, από την περιοχή της πρώην Αστυνομικής Σχολής προς την Καλλιθέα, σε μικρή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από τον δρόμο και να προσκρούσει πάνω σε δέντρο.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με το αυτοκίνητο να γίνεται σμπαράλια και τον οδηγό του οχήματος να χάνει τη ζωή του. Οι άλλοι τρεις που επέβαιναν στο όχημα (18, 18 και 17 ετών αντίστοιχα) τραυματίστηκαν, ενώ στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και η Αστυνομία η οποία διενεργεί προανάκριση.

Η είδηση του δυστυχήματος, που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής να βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους και τους διερχόμενους οδηγούς να σταματούν για να δουν τι έχει συμβεί.

enikos.gr

Νεκρός 20χρονος στρατιώτης στην Λέσβο

Ο στρατιώτης Λ.Β., 20 ετών, ο οποίος υπηρετούσε σε μονάδα της Λέσβου, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος κατά την έξοδό του, τις πρωινές ώρες σήμερα, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σύμφωνα με το Lesvospost, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός με καταγωγή από τον Μεσότοπο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook