Υλικά

  • 2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο, κομμένα σε τέταρτα και στη συνέχεια σε φέτες
  • 3 μικρά αγγούρια, κομμένα σε ροδέλες
  • 1/4 κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
  • 2 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • 2 κ. σ. φύλλα κόλιανδρου, χοντροκομμένα (προαιρετικά)
  • Για το ντρέσινγκ: 3 κ. σ. ελαιόλαδο, 3 κ. σ. χυμό λάιμ ή χυμό λεμονιού, 1/4 κ. γλ. νιφάδες τσίλι ή κόκκινου πιπεριού, 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι, 3/4 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Βάλτε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μεγάλο μπολ.

Βήμα 2

Περιχύστε με χυμό λάιμ και λάδι, πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι και νιφάδες κόκκινου τσίλι.

Βήμα 3

Ανακατέψτε απαλά με τα χέρια σας, χωρίζοντας απαλά τις φέτες αβοκάντο.

Βήμα 4

Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερο λάιμ αν θέλετε.

Βήμα 5

Ανακατέψτε σε ένα μπολ και σερβίρετε!

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook