Ο κ. Παπαβασιλείου μιλώντας στους εξεταζόμενους νοσηλευτές της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των γραπτών σας εξετάσεων σήμερα, ολοκληρώνεται και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης για τη λήψη του τίτλου ειδικότητας σας, στις ειδικότητες:

Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας, Γεροντολογικής Νοσηλευτικής, Χειρουργικής Νοσηλευτικής, Νοσηλευτικής Παίδων και Νοσηλευτικής Καρδιαγγειακών Παθήσεων.

Με την επιτυχία σας στις εξετάσεις, την οποία και εύχομαι από καρδιάς και είμαι σίγουρος ότι θα έχετε, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος του θεσμού των νοσηλευτικών ειδικοτήτων στην Υγειονομική μας Περιφέρεια, όπως νομοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2020, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα της νοσηλευτικής κοινότητας που αφορά στην εξειδίκευση.

Σε εσάς τους ειδικευμένους πιά νοσηλευτές της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, γιατί έτσι σας θεωρώ πλέον, εκφράζω θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη που προσφέρατε στο δημόσιο σύστημα υγείας και το σημαντικό σας έργο για τη διασφάλιση και προστασία της ανθρώπινης ζωής, όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Επίσης ευχαριστώ και συγχαίρω για το έργο και την υποστήριξη τους, τους Συντονιστές, τους Αναπληρωτές Συντονιστές Εκπαίδευσης σας, τους κλινικούς νοσηλευτές ΠαΓΝΗ, Γ.Ν. Χανίων και των δομών ΠΦΥ, τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, τους Πρόεδρους και τα μέλη των 3μελών Συμβουλίων Εκπαίδευσης και των Κεντρικών Επιτροπών Εξετάσεων του Υπουργείου Υγείας.

Η εκπαιδευτικός αυτός θεσμός της εξειδίκευσης και όλη η διαδικασία αποτέλεσε ένα νέο πρωτόγνωρο εγχείρημα και στοίχημα για εσάς, αλλά και για όλους εμάς, που στέφθηκε με επιτυχία.

Προσδοκούμε στη συνέχιση του και στην άμεση δική σας επαγγελματική αποκατάσταση, για να συνεχίσουμε να σας έχουμε δίπλα μας.

Για να συνεχίσετε να υπηρετείτε με την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία σας, από μια νέα μόνιμη θέση εργασίας σας το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Κρήτη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook