Πρόκειται για ακόμα ένα χτύπημα στην αγοραπωλησία των ναρκωτικών στο νομό Ηρακλείου καθώς έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι Αστυνομικοί στην διάθεση τους, κατάφεραν να προχωρήσουν στην σύλληψη του δράστη.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου όπου αποδείχθηκε πως μέσα στο σπίτι του έκρυβε 2 κιλά κάνναβης αλλά και τρία όπλα και περίπου 1.000 σφαίρες!

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων στο Ηρακλειο

Κατασχεθήκαν περισσότερα από 1200 γραμμάρια κάνναβης , όπλα και φυσίγγια

Συνελήφθη χθες (14.01.2024) σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου που υλοποιεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση του φαινομένου των ναρκωτικών και της παράνομης οπλοκατοχής ,χθες το μεσημέρι οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ,πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού ,στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1294,36 γραμμάρια κάνναβης, 3 όπλα, 826 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 2 γεμιστήρες, Ζυγαριά, Ασύρματος φορητός πομποδέκτης με μπαταρία, Πλήθος νάιλον συσκευασιών, Σπόροι κάνναβης

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook