Σε μια προσπάθεια εξωστρέφειας και με διάθεση γνωριμίας τόσο με τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες, αλλά και με τους κατοίκους της περιοχής, το Κέντρο Ενημέρωσης του Γεωπάρκου Ψηλορείτη στα Ανώγεια θα είναι πλέον ανοικτό και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου!

Ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο και Κυριακή 20-21.1.2024, το Κέντρο Ενημέρωσης θα λειτουργεί μεταξύ 10:00- 13:00, καλωσορίζοντας επισκέπτες κι επισκέπτριες που θα έχουν διάθεση να γνωρίσουν το Γεωπάρκο Ψηλορείτη και τα χαρακτηριστικά του μέσα από ξεναγήσεις σε διοράματα, περιηγήσεις εικονικής πραγματικότητας και δραστηριότητες απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους/ τις μικρές μας φίλες!

Το Κέντρο Ενημέρωσης του Γεωπάρκου βρίσκεται  στην είσοδο των Ανωγείων, πλησίον της διασταύρωσης για Ηράκλειο (κτίριο ΑΚΟΜΜ) και λειτουργεί Δευτέρα- Παρασκευή 9:00- 16:00 και Σαββατοκύριακα 10:00- 13:00.

Μάθετε περισσότερα για το Γεωπάρκο Ψηλορείτη στην ιστοσελίδα του www.psiloritisgeopark.gr και στα κοινωνικά του δίκτυα σε Facebook: PsiloritisGeopark και Instagram: psiloritis_geopark.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook