Τρία χρόνια πέρασαν χθες από την ημέρα του θανάτου του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη. Η Ολομέλεια της Βουλής τήρησε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην βουλευτή μετά από αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Με αφορμή την συμπλήρωση των τριών χρόνων ο Ιπποκράτης Μανουδάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση τιμώντας την μνήμη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και επέκρινε την στάση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χανίων.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο κ. Μανουδάκης αναφέρει «πέρασαν 3 χρόνια από τη δολοφονία του αντιστασιακού και ήρωα των δημοκρατικών αγώνων Σήφη Βαλυράκη.

Μία προσωπικότητα, που άφησε βαριά κληρονομιά πολιτικού πολιτισμού, αγωνιστικότητας, εντιμότητας και θάρρους.

Τον θυμήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία ζήτησε από την Βουλή των Ελλήνων ενός λεπτού σιγή καθώς και ο Παύλος Πολάκης με τις συχνές αναφορές του. Δεν τον θυμήθηκαν ούτε το κόμμα του, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, ούτε το πολιτικό και αυτοδιοικητικό προσωπικό των Χανίων καθώς και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Χανίων.

Εύκολα έρχεται στο μυαλό μας το «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», όμως θα ήθελα να αναφέρω μία ρήση που είχα ακούσει από τον αξέχαστο και σοφό Σήφη: «Οι άνθρωποι φανερώνουν τον πραγματικό τους εαυτό όταν πια δεν σε χρειάζονται»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook