Σε επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τοπική διοίκηση Ηρακλείου, για την συμβολή του στην ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί σε υποδομές αλλά και σε υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό, ανακηρύχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η εκδήλωση έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκητης, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γωγώ Μηλάκη, Στρατιωτικών Αρχών αλλά και Σωμάτων Ασφαλείας.

Την τιμητική κάρτα μέλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη του στο έργο της ΕΛ.ΑΣ., παρέδωσε ο Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Μανόλης Ζαχαριουδάκης. Ο κ. Ζαχαριουδάκης στην ομιλία του ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του στο έργο της Αστυνομίας στο νησί, με την ενίσχυση σε υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και για την δημιουργία της λέσχης σίτισης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με κονδύλια της Περιφέρειας.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης κλήθηκε από τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών να τιμήσει τον Αρχιφύλακα Ανδρέα Ρουσοχατζάκη με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στην κοινωνία, γιατί κατά την υπηρεσία του στο Σώμα έχει σώσει τρείς ανθρώπινες ζωές που βρέθηκαν σε κίνδυνο.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την τιμή που του έκαναν ως επίτιμο μέλος της Ένωσης, επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στο νησί όπως και όλων των Σωμάτων Ασφαλείας. Τέλος τιμήθηκε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου Μανόλης Ζαχαριουδάκης για την προσφορά του στην υπηρεσία ενώ έγινε η βράβευση των παιδιών των μελών της Ένωσης που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook