Σε εξέλιξη οι έρευνες στο Μεσολόγγι, για τον εντοπισμό του 28χρόνου που αγνοείται από το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου στον Αχελώο ποταμό. Ομαδες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Ερυθρού Σταυρού και drone άρχισαν να ψάχνουν την περιοχή του Νεοχωρίου -Κατοχης με το πρώτο φως της ημέρας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι άτομα ψάρευαν στην όχθη του ποταμού κοντά στην Κατοχή Μεσολογγίου, όταν ο 29χρονος είπε στη σύντροφό του ότι θα κάνει μια βουτιά.

Έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στον ποταμό, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Κάποια στιγμή φάνηκε να κουνά τα χέρια του, αλλά έκτοτε δεν τον είδε ξανά κανείς.

«Τα νερά είναι πολύ ορμητικά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια ο Αχελώος, πιστεύω ότι δυστυχώς δεν πρόκειται να τον βρουν ζωντανό», λέει στο MEGA, ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Είναι μεγάλο το βάθος, είναι το σημείο που το ποτάμι πέφτει μέσα στη θάλασσα. Ο συγκεκριμένος ψάρευε και κάποια στιγμή είπε στη σύντροφό του ότι θέλει να κάνει βουτιά. Βούτηξε, τον παρέσυραν τα νερά, τον είδε να σηκώνει τα χέρια και να φωνάζει και μετά χάθηκε. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο να τον βρουν ζωντανό. Νομίζω ότι θα τον βρουν πνιγμένο, ψάχνει το λιμενικό, η αστυνομία και η πυροσβεστική, αλλά το σώμα του μπορεί να βγήκε οπουδήποτε. Αν βγήκε ζωντανός, θα είχε εμφανιστεί».

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook