Επιπλέον ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε στε “καβάτζα” που έκρυβαν οι δύο άνδρες τόσο σε χωράφι κοντά στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων, όσο και σε κρύπτη – ειδικά κατασκευασμένη – στο όχημα το οποίο χρησιμοποιούσαν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν συνολικά 256 γραμμάρια κοκαΐνης έπειτα από εκτενείς αναζητήσεις των ανδρών της Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 256 γραμμάρια κοκαΐνης στο Ηράκλειο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών οι οποίοι είχαν συλληφθεί την 26.01.2024 επίσης για ποσότητα κοκαΐνης

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης για υπόθεση ναρκωτικών που ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για την οποία συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, (Δελτίο Τύπου 26.01.2024) και μετά από παραγγελία της κ. Ανακρίτριας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πρωινές ώρες σήμερα (29.01.2024) σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγροτεμάχιο κοντά στην οικία και σε ειδική κρύπτη του οχήματος που χρησιμοποιούσαν οι αλλοδαποί όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά

256,1 γραμμάρια κοκαΐνης

Χρηματικό ποσό 250 ευρώ

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook