Παράλληλα με τη συμμετοχή της ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. στη μεγαλύτερη έκθεση της Μέσης Ανατολής στο Ντουμπάι,  η εταιρεία παρουσίασε και μια σειρά από νέα προϊόντα πυρόσβεσης.

Τα νέα προϊόντα διακρίνονται για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και την αποτελεσματικότητα τους σε πραγματικές συνθήκες, είναι εύκολα στη χρήση και προσφέρουν ιδανικές λύσεις πυρόσβεσης για μεμονωμένες κατοικίες αλλά και επιχειρήσεις.

Ανάμεσα στα προϊόντα της ΜΟΒΙΑΚ Fire θα βρείτε:

  • Το Φορητό Πυροσβεστήρα Aerosol, που είναι ο μικρότερος πιστοποιημένος φορητός πυροσβεστήρας και ο αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη και αξιόπιστη λύση για κατάσβεση πυρκαγιών σε κατοικίες.
  • Το ολοκληρωμένο Πυροσβεστικό Σετ Ασφαλείας, που είναι κατάλληλο για οικιακή και επαγγελματική χρήση και συνιστάται για τοποθέτηση σε ξενοδοχεία.
  • Τον Έξυπνο Πυροσβεστήρα για Καμινάδες (Τζάκια, Ξυλόσομπες). Μια πυρκαγιά καμινάδας αποτελεί μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση που μπορεί να κλιμακωθεί αρκετά γρήγορα. Με την ενεργοποίηση του έξυπνου πυροσβεστήρα, απελευθερώνεται ένα μείγμα σωματιδίων και αερίων που «σπάνε» το τρίγωνο φωτιάς (καύσιμο, οξυγόνο και θερμότητα) και πραγματοποιείται κατάσβεση.
  • Τον Φορητό Πυροσβεστήρα 9Lt για Μπαταρίες Λιθίου. Οι μπαταρίες λιθίου χρησιμοποιούνται σε μια πληθώρα εφαρμογών όπως: ηλεκτρικά ποδήλατα, φορητούς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών κ.λπ. Μπορούν απροσδόκητα να εκραγούν λόγω δυσλειτουργίας (υπερφόρτιση, εσωτερικό βραχυκύκλωμα, ελαττωματική κατασκευή).

Δείτε συνοπτικά τα τελευταία νέα της εταιρείας καθώς και τα νέα προϊόντα που έχουν προστεθεί στη γκάμα της, στο newsletter Ιανουάριος 2024.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook