Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στον Βόρειο Οδικό Άξονα κοντά στην γέφυρα Ταυρωνίτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Στο σημείο μετέβησαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 2 οχήματα από την Π.Υ. Χανίων και ακόμη δύο από την Κίσσαμο, ενώ συνολικά επιχείρησαν 10 άτομα, με σκοπό τον ταχύτερο απεγκλωβισμό των τριών επιβατών.

Παράλληλα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που κατέφθασαν στο σημείο, παρέλαβαν τα τρία άτομα που επέβαιναν στα οχήματα. Πρόκειται για τρεις Χανιώτες, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ακόμη ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 19 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο οδηγός του ενός οχήματος μαζί με τη γυναίκα του, σκοτώθηκαν ακαριαία από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ο νεαρός οδηγός του έτερου οχήματος, ο οποίος είναι στρατιώτης,παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η κατάσταση υγείας του 19χρονου είναι πολύ σοβαρή, καθώς έχει υποστεί τραύματα από τη μέση και κάτω.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook