Ναπολέων Σαραντίδης Ναπολέων
Σαραντίδης
Δημοσιογράφος

Μετά από δυο «επεισόδια» συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής 9/2 το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για….15 λεπτά της ώρας.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης ήταν το θέμα της παραίτησης ενός εκ των 3 μελών της παράταξης του Γιώργου Τοπολιανάκη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν από την συγκεκριμένη παραίτηση κατατέθηκε η γραπτή παραίτηση ενός μέλους της η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από την 4μελή παράταξη της Δώρας Κυριακάκη, που έχει διοίκηση του συλλόγου, καθώς – όπως αναφέρουν – δεν είχε την αναγκαία νομιμοποίηση (βεβαίωση γνησίου υπογραφής κλπ).

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της 2μελούς παράταξης του Νίκου Βουρλάκη ο οποίος το κατήγγειλε με δημόσια επιστολή του.

Στην συνέχεια 4 μέλη των παρατάξεων Τοπολιανάκη και Βουρλάκη ζήτησαν να συνεδριάσει το ΔΣ την Τετάρτη, κάτι που δεν έγινε καθώς αλλά η διοίκηση του συλλόγου όρισε η συνεδρίαση να γίνει το βράδυ της Παρασκευής με μοναδικό θέμα την παραίτηση του μέλους της παράταξης του κ. Τοπολιανάκη.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 21:00 και ολοκληρώθηκε στις 21:15 καθώς αρχικά αποχώρησαν τα 2 μέλη της παράταξης του κ. Βουρλάκη και ακολούθως και τα 2 μέλη της παράταξης του κ. Τοπολιανάκη.

Ο λόγος της αποχώρησης ήταν η παρουσίαση από την διοίκηση του συλλόγου email, του υπο παραίτηση μέλους ,με την οποία γνωστοποιούσε πως ανακαλεί την παραίτησή του.

Το γεγονός είναι ότι το ερχόμενο φθινόπωρο θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Διοίκησης στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων και οι επόμενοι μήνες αναμένονται «θερμοί».

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook