(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)


Συγκλονισμένη είναι γειτονιά των Καμινιών στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου σημειώθηκε χθες το πρωί η άγρια γυναικοκτονία, με τον 39χρονο Αλβανό να πυροβολεί την 29χρονη σύντροφό του από τη Ρουμανία μέσα στο σπίτι, όπου διέμεναν μαζί.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά, ενώ οι ίδιες πηγές λένε πως τον έβλεπαν συχνά να επιστρέφει στο σπίτι, όπου διέμενε με το θύμα, μεθυσμένος.

«Γνώριζα το ζευγάρι. Το 29χορνο θύμα ήταν ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι. Ακούγαμε στη γειτονιά ότι είχε προβλήματα με τον 39χρονο δράστη. Εμείς στη γειτονιά δε θέλαμε να έχουμε σχέσεις με το ζευγάρι γιατί ο δράστης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά», δήλωσε γείτονας του γυναικοκτόνου στο MEGA.

«Πολλές φορές τον βλέπαμε μεθυσμένο να γυρίζει στο σπίτι που έμεναν μαζί με την σύντροφό του. Το ζευγάρι έμενε στον 2ο όροφο και πολλοί από την πολυκατοικία, εδώ και καιρό, ακούγαμε τους τσακωμούς.

Κανείς από εμάς δεν μπορούσε να ξέρει τον λόγο για τον οποίο τσακώνονταν. Στη γειτονιά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε πέσει από τα σύννεφα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Στο μεταξύ, το πρωί του Σαββάτου ο 39χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συντρόφου του.

Ο 39χρονος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στο ζευγάρι είχε προηγηθεί άγριος καυγάς με τον 39χρονο άνδρα για άγνωστη αιτία να βγάζει ένα πιστόλι και να πυροβολεί εν ψυχρώ και από κοντινή απόσταση το 29χρονο θύμα με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της συντρόφου του, ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook