Ο ΣΕΗΛΧ έχει χαράξει μια νέα δυναμική πορεία τα τελευταία χρόνια… Αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες της αγοράς, παρακολουθεί και μελετά τις τάσεις που κυριαρχούν στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού και προσπαθεί διαρκώς να δίνει λύσεις στις σύνθετες ανάγκες των πελατών και συνεργατών του.

Στην κατεύθυνση αυτή, πρόσφατα προχώρησε στη δημιουργία ενός εξειδικευμένου τμήματος, αποκλειστικά για το φωτισμό, με την επιδίωξη να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους επαγγελματίες του χώρου… και εγένετο “ΣΚΙΑ + ΦΩΣ”.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό studio φωτισμού που έχει ως βασική προτεραιότητα να παρουσιάσει τα εργαλεία και τάσεις  φωτισμού που βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα αλλά και αυτών που πρόκειται να κυριαρχήσουν στο άμεσο μέλλον και που ακόμα πιθανότατα δεν είναι ευρέως γνωστά. 

Το studio ΣΚΙΑ + ΦΩΣ, απευθύνεται κατά βάση σε επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής και των κατασκευών, όπως είναι οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές, αλλά επίσης σε ξενοδόχους καθώς και κατασκευαστές μεγάλων έργων που εμπεριέχουν στοιχεία αρχιτεκτονικού φωτισμού. Αλλά και μεμονωμένοι ιδιώτες που ενδεχομένως σήμερα κατασκευάζουν το σπίτι τους, ανακαινίζουν το γραφείο ή την επιχείρηση τους, μπορούν να απευθυνθούν στο studio ΣΚΙΑ + ΦΩΣ, σε συνεργασία πάντα με τον διακοσμητή τους, για να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή λύση φωτισμού που θα ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο τέλειος χώρος για τους επαγγελματίες, να εκφράσουν τη μοναδικότητά τους και παράλληλα:

  • Να αναδείξουν το επαγγελματικό τους portfolio
  • Να δημιουργήσουν εντυπωσιακά εφέ και σενάρια
  • Να εξερευνήσουν νέες δυνατότητες και τεχνικές φωτισμού

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις υλοποιήσεις φωτισμού που μπορούν να πραγματοποιηθούν για οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό, επαγγελματικό ή οικιακό project, να δουν διάφορες τεχνοτροπίες φωτισμού, τις εντάσεις, χρωματισμούς,  να ενημερωθούν για προϊόντα διαχείρισης φωτισμού, αλλά και να δουν από κοντά πολλά είδη φωτιστικών και ακόμα περισσότερα στους καταλόγους (μέσα από τις δεκάδες εταιρείες που αντιπροσωπεύουν).

Οι ειδικοί φωτισμού που στελεχώνουν το studio ΣΚΙΑ + ΦΩΣ, βρίσκονται στη διάθεση σας για να συζητήσουν μαζί σας και να σας κατευθύνουν για τις διαθέσιμες επιλογές, μέσα από διάφορα σενάρια φωτισμού, σε πραγματικές συνθήκες.

Με πλήρως εξοπλισμένα φωτιστικά συστήματα, προσαρμοσμένες λύσεις φωτισμού και έναν χώρο που εμπνέει, το studio ΣΚΙΑ + ΦΩΣ προσφέρει την υποδομή που χρειάζεστε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Επικοινωνήστε τώρα με το κατάστημα του ΣΕΗΛΧ για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματίστε το δικό σας ραντεβού, στο τηλέφωνο 28210 91920.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook