Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποίησε την Παρασκευή 01/03/2024, το Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Εργαζόμενοι απ’ ολόκληρη την Κρήτη, μαζί με τα μέλη της Διοίκησης, άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους και πέρασαν λίγες οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης.

«Έχουμε μπροστά μας, μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης. Θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου προς όλους εσάς για τη συνεχή αφοσίωσή σας και την προσφορά σας προς την αποστολή του «Οργανισμού» και τους στόχους που θέτουμε ως διοίκηση οι οποίοι για να επιτευχθούν, σας χρειαζόμαστε όλους» τόνισε χαρακτηριστικά στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης

«Με τη συνεργασία και την προσπάθεια κάθε ενός από εσάς, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγάλα πράγματα γιατί όπως έχω πει πολλές φορές και το πιστεύω ακράδαντα, ο Ο.Α.Κ. είναι ένας «Οργανισμός» πρότυπο που από τη δημιουργία του, προορίζεται για μεγάλα πράγματα» υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ., κ. Θοδωρής Νίνος, «ευχαρίστησε το προσωπικό του «Οργανισμού» για την προσπάθεια που καταβάλει» τονίζοντας παράλληλα πως «ο Ο.Α.Κ. βρίσκεται σε συνεχή ανοδική τροχιά, έχοντας πολλές και μεγάλες προκλήσεις ν’ αντιμετωπίσει τη χρονιά που πρόσφατα ξεκίνησε».

Στη διάρκεια της ζεστής εκδήλωσης που φιλοξενήθηκε σε γνωστό εστιατόριο του Αποκόρωνα, με πρωτοβουλία της διοίκησης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε πέντε [5] εργαζόμενους του Ο.Α.Κ., οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια από τον «Οργανισμό», μετά από πολυετή προσφορά στον Ο.Α.Κ. και τις υπηρεσίες του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook