Τίποτα περισσότερο από μια καλή νίκη δεν είναι για τον Γιώργο Προμπονά η επικράτηση του ΑΟΧ απέναντι στη Χερσόνησο (1-0), με την οποία οι μπλε πήραν βαθιά ανάσα κερδίζοντας δυο θέσεις στο πίνακα και ξεφεύγοντας τέσσερις από την τελευταία θέση την οποία …άφησαν στη Χερσόνησο.
Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στη νίκη του ΑΟΧ, καθώς όπως εξήγησε ακόμα χρειάζονται και άλλα τρίποντα για εξασφαλιστεί η παραμονή.

«Δεν είναι νίκη παραμονής. Διαφωνώ. Είναι απλά ένα βήμα σωτηρίας και τίποτα περισσότερο. Είναι μια καλή νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία, αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει το στόχο μας. Όπως έχω ξαναπεί για να είμαστε σίγουροι θα πρέπει να συγκεντρώσουμε 36-37 βαθμούς. Εμείς τώρα αν βάλω μέσα και το τρίποντο επί του Κεραυνού έχουμε 31. Χρειαζόμαστε ακόμα δυο νίκες για να είμαστε σίγουροι…»

Όσο για το ματς ο Ναξιώτης τεχνικός μίλησε για μια δίκαιη νίκη. «Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με τον Τσάτσο, γκολ που μας τόνωσε την ψυχολογία και μας απελευθέρωσε από το άγχος. Στο β’ μέρος η Χερσόνησος ανοίχτηκε και μας έδωσε χώρους τους οποίος εκμεταλλευτήκαμε. Όμως για μια ακόμα φορά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις, αφού ήμασταν άστοχοι στη τελική προσπάθεια…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook