Η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης νομού Χανίων γνωρίζοντας τη βαρύτητα της ορθής και εμπεριστατωμένης ενημέρωσης πριν την τελική επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων των μαθητών και των μαθητριών διοργανώνει με την ευγενική υποστήριξη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πλατανιά ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Εισηγητές θα είναι ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας καθηγητή κ. Γεώργιος Κοσιώρης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης καθηγητής κ. Εμμανουήλ Στρατάκης.

Στην παρουσίαση των σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης εισηγητής θα είναι ο Αν. Καθηγητής κ. Φώτιος Κανέλλος, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας.

Το σύνολο των επιλογών σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές των πανεπιστημιακών σχολών και τμημάτων για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και το ισχύον εξεταστικό σύστημα εισαγωγής θα παρουσιάσει ο σύμβουλος σταδιοδρομίας κ. Στράτος Στρατηγάκης.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00π.μ. – 13:00 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) . Ώρα προσέλευσης 9:45.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook