Η Εύη Δρούτσα σχολίασε το «τα τα τα» που ακούγεται στο τραγούδι «Zari», που στέλνει η Ελλάδα στη Eurovision με ερμηνεύτρια τη Μαρίνα Σάττι, με την αντίδραση της γνωστής στιχουργού να γίνεται viral στα social media. Η στιχουργός κατηγόρησε την ελληνική αποστολή και την ΕΡΤ για κλοπή στίχου, από το τραγούδι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

Μέσω Instagram η Μαρίνα Σάττι απάντησε σε όσα σχολίασε η στιχουργός με μια ανάρτηση. «Χαχαχα, Θεέ μου, έρχομαι αντιμέτωπη με τον συγκεκριμένο ρυθμό σολφέζ από το μουσικό σχολείο, όταν ήμουν 5 ετών», ανέφερε από την πλευρά της η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision.

Το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου, η Εύη Δρούτσα ήταν καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε σε όσα ακούστηκαν για την ίδια αναφορικά με την κριτική της στο κομμάτι «Ζάρι».

Όπως είπε η κα Δρούτσα, πήρε τηλέφωνο τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision. «Του είπα: “είναι πάρα πολύ καλό, του είπα δώσ’ του”» ανέφερε και πρόσθεσε:«Παιδιά, πώς να σας το πω; Έχω ένα πρόβλημα ασθένειας και περιμένω κάτι, με πείραξε αυτό και μέσα στα νεύρα μου ήρθα και είπα αυτό. Θα σου πω τι φταίει, εγώ πετάω του κόσμου τις βλακείες, πάμε παρακάτω» είπε η Εύη Δρούτσα.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook