Σπουδαία πρόκριση για τα “μωρά” του Ολυμπιακού, που επιβλήθηκαν με 3-1 της Μπάγερν στο Μόναχο και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Youth League. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πραγματοποίησε φοβερό πρώτο ημίχρονο και με την συμπαράσταση περίπου 250 Ελλήνων οπαδών, πήραν μια ιστορική πρόκριση.

Στο 32′ ο Μουζακίτης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους “ερυθρόλευκους”, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 37’ με γκολάρα του Παπακανέλλου! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός άδειασε δυο αντιπάλους του με εκπληκτικές ντρίμπλες και εκτέλεσε σχεδόν από τη γραμμή του άουτ τον Σμιτ για το 2-0!

Με την Μπάγερν να τα έχει χαμένα, ήρθε και 3ο γκολ πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Κωστούλα στο 40′ να κάνει το 3-0 και να κλειδώνει ουσιαστικά την πρόκριση.

Το μόνο που κατάφερε η Μπάγερν, ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 63ο λεπτό όταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων και αρχηγός τους, ο Ζβόναρεκ, έπιασε το σουτ από τα όρια της περιοχής, ο Σίνα δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Ραμσάκ πήρε το ριμπάουντ για το 3-1.

Με Κοπεγχάγη ή Ναντ στα ημιτελικά της διοργάνωσης οι Πειραιώτες όπου θα διεξαχθούν σε μορφή final-4 στη Νιόν. Με τους παίκτες του Συλαϊδόπουλου να δείχνουν ότι είναι ικανοί ακόμη και για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού, με δύο βήματα να απομένουν ώστε το όνειρο των ταλαντούχων παιδιών του Ολυμπιακού να γίνει πραγματικότητα.

Στις κερκίδες οι Τούχελ, Χένες και Έμπερλ, παρακολούθησαν από κοντά τη σπουδαία πρόκριση των ερυθρόλευκων, παρότι θα περίμεναν κάτι καλύτερο από τους παίκτες της ομάδας νέων της Μπάγερν!

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook