Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη μετά την απώλεια της μητέρας του Βασιλείας Μαλανδράκη.

Το βράδυ της Πέμπτης το δημοτικό συμβούλιο Πλατανιά εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι:

Στο άκουσμα της απώλειας της Βασιλείας Μαλανδράκη, μητέρας του Δημάρχου ΠλατανιάΙωάννη Μαλανδράκη, το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα ημέρα Πέμπτη 14/03/2024 και ώρα 19.00 συγκλήθηκε εκτάκτως όπου ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Φραγκονικολάκης και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.κ.Ιωάννης Κασσελάκης και Δημήτριος Ανθούσης, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του οργάνου και τις υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια της θανούσας και αποφασίζουν τα εξής:

-Να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον χαμό της εκλιπούσης,
-Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του ΔΣ και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και τους οικείους της,
-Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Φραγκονικολάκης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία,
-Αντί στεφάνου, να κατατεθεί δωρεά εκ μέρους του Προέδρου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά στο Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου, στη μνήμη της εκλιπούσης

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ένωση Δημάρχων Κρήτης

Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης (ΕΝ.ΔΗ.Κ.) εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την απώλεια της αγαπημένης μητέρας του Δημάρχου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη, Βασιλείας.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον δήμο Καντάνου Σελίνου

Ο Δήμαρχος Αντώνιος Κων. Περράκης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, μετά την είδηση του θανάτου της μητέρας του Δημάρχου Πλατανιά κυρίου Ιωάννη Μαλανδράκη και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου της Περιφέρειας Κρήτης κυρίας Σοφίας Μαλανδράκη – Κρασουδάκη, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Συλλυπητήρια δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ, κ. Άρη Παπαδογιάννη, για τον θάνατο της Βασιλείας Μαλανδράκη

Με αφορμή το θάνατο, της Βασιλείας Μαλανδράκη, μητέρας του Δημάρχου Πλατανιά, κ. Γιάννη Μαλανδράκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, προέβη στην παρακάτω συλλυπητήρια δήλωση:

«Με λύπη πληροφορήθηκα το θάνατο, της μητέρας του αγαπητού φίλου και Δημάρχου Πλατανιά, κ. Γιάννη Μαλανδράκη.

Η απώλεια της, αφήνει ένα μεγάλο κενό.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η διοίκηση συνολικά του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της εκλιπούσης»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook