«Χαράς ευαγγέλια» για τους χιλιάδες επιβαίνοντες σε οχήματα οι οποίοι ταλαιπωρούνται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον πολύπαθο δρόμο σύνδεσης του ΒΟΑΚ από τον κόμβο των Μουρνιών στα Χανιά.

Πληροφορίες του flashnews.gr αναφέρουν πως είναι θέμα λίγων ημερών η ολοκλήρωση και παράδοση του οδικού άξονα στην κυκλοφορία.

Να αναφέρουμε ότι οι πληροφορίες κάνουν λόγο για το ερχόμενο Σάββατο 23/3, αλλά όλα αυτά τα…. χρόνια που διαρκεί το έργο έχουν δει πολλά τα μάτια μας και έτσι δεν βάζουμε… στοίχημα για την ημερομηνία.

Όμως όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος του μήνα η πόλη των Χανίων θα έχει αποκτήσει μια νέα οδική πύλη εισόδου και εξόδου στην οποία οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην αρχή μέχρι να την συνηθίσουν.

Ανάλογες είναι οι πληροφορίες και για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι επιβαίνοντες σε οχήματα στον δρόμο Χανίων – αεροδρομίου, όπου αυτές τις ημέρες λόγω των έργων του ΔΕΔΔΗΕ για τοποθέτηση υπόγειου καλωδίου μέσης τάσης υπάρχουν τρία σημεία με φωτεινούς σηματοδότες.

Ένα στον Βλητέ, ένα στο Πιθάρι και ένα στο Αρώνι προς τον στρατωνισμό του Πεδίου Βολής Κρήτης.

Η αναμενόμενη αύξηση των πτήσεων μέχρι την μεγαλοβδομάδα του Πάσχα των Καθολικών (25-31/3) έχει επιταχύνει τις εργασίες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα φανάρια θα έχουν αφαιρεθεί και η κυκλοφορία οχημάτων θα γίνεται κανονικά το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Για να δούμε……

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook