Η θρόμβωση ήταν η επίσημη αιτία θανάτου Κονσταντίν Κολτσόφ, που έδωσαν οι λευκορωσικές αρχές, για τον παίκτη χόκεϊ και σύντροφο του νούμερο 2 του γυναικείου τένις, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Σύμφωνα όμως με την Αστυνομία του Μαΐάμι, ο αθλητής δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά αυτοκτόνησε. Σύμφωνα λοιπόν με την αστυνομική έρευνα, ο Κονσταντίν Κολτσόφ έκανε «βουτιά θανάτου» από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στο Μαΐάμι, όπου επρόκειτο να αγωνιστεί η σύντροφός του αυτή την εβδομάδα.

«Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, περίπου στις 00:39 η αστυνομία του Μπαλ Χάρμπουρ και η Πυροσβεστική κλήθηκαν για έναν άνδρα που έπεσε από το μπαλκόνι. Το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε την έρευνα, και διαπιστώθηκε ότι ο Κονσταντίν Κολτσόφ αυτοκτόνησε. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ανθρωποκτονίας» αναφέρει η αστυνομία.

Η τενίστρια δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις καθώς ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα παρά την τραγική κατάληξη του συντρόφου της ενδέχεται να μην αποσυρθεί από το τουρνουά που θα λάμβανε μέρος στο Μαΐάμι.

newsbeast.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook