create.vista

Με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από τη μαρτυρική τελείωση των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων του Ρεθύμνου, το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς – Λαογραφικός Όμιλος «ΚΟΥΡΗΤΕΣ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνης «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 και ώρες 11.00-16.00 στα γραφεία του ομίλου “ΚΟΥΡΗΤΕΣ” (οδό Στριγγάρη 5, Αγ. Δημήτριος – πλησίον Σταθμού Μετρό Δάφνης) με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εθελοντές από τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα παρευρίσκονται στον χώρο με στόχο την ενημέρωση και την εθελοντική συλλογή δειγμάτων για την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, του Γενικού Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός και τον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ -Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook