Το Συλλεκτικό βιβλίο-ημερολόγιο 2024 του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) που είναι  αφιερωμένο στη χρυσή δεκαετία του ΄60, σε κείμενα και επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα, θα παρουσιαστεί την  Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 20.00 μ. μ στο ιστορικό «Κήπος Cafe» στα Χανιά.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης θα κάνει ένα όμορφο ταξίδι στη χρυσή δεκαετία του 60, παρέα με τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, που ήταν οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων.

Μαζί τους ταξιδέψαμε, ονειρευτήκαμε, συμπορευτήκαμε και διασκεδάσαμε.  Τόσα καλοκαίρια, χειμώνες, Χριστούγεννα, πρωτοχρονιές, Πάσχα και Απόκριες, πότε παρέα με μια ταινία τους και πότε με μια φωτογραφία τους που την κρύβαμε ευλαβικά σε κάποιο σχολικό μας λεύκωμα, κομμένη κρυφά από το περιοδικό της μαμάς.

Το ημερολόγιο λοιπόν αυτό είναι αφιερωμένο σε όλα εκείνα τα παιδιά που έζησαν τα υπέροχα χρόνια της αθωότητας, αλλά και σε όλους εκείνους που κι αν δεν την έζησαν,  ξεφυλλίζοντάς το, θα πάρουν μια γεύση από μια εποχή γεμάτη χρώματα, αρώματα, μυθικά πρόσωπα και όμορφες αναμνήσεις από μια Ελλάδα που δυστυχώς…. δεν μένει πια εδώ….

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί, μαζί με ένα μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια της χρυσής δεκαετίας του ΄60, με οικοδεσπότη τον συγγραφέα και ηθοποιό Μάκη Δελαπόρτα και τραγουδιστές, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο και τους: Θάνο Τζίκα και Μαρία Βασιλάκη.

Την εκδήλωση προλογίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

Ένα όμορφο ταξίδι στην αξέχαστη δεκαετία του ελληνικού κινηματογράφου, με αφορμή το ομώνυμο συλλεκτικό βιβλίο-ημερολόγιο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook