Φωτογραφία από ShepherdMedia από το Pixabay

Η 28χρονη αστυνομικός απολύθηκε τον Ιανουάριο του 2023, αφότου αποκαλύφθηκε έπειτα από εσωτερική έρευνα ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με αρκετούς αστυνομικούς στο τμήμα του προαστίου του Νάσβιλ – κάποιοι από τους οποίους απολύθηκαν και άλλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Η νεοσύλλεκτη αστυνομικός απάντησε με αγωγή, υποστηρίζοντας ότι κακοποιήθηκε από τους προϊσταμένους της, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός της αστυνομίας Burrel ‘Chip’ Davis και ο αρχιφύλακας Lewis Powell, ένας βετεράνος της αστυνομίας με 15 χρόνια υπηρεσίας.

Κατά την ανάκριση στο πλαίσιο της έρευνας, η Hall δήλωσε ότι είχε συμμετάσχει σε ερωτικά παιχνίδια τύπου “strip Uno”, είχε ανταλλάξει πικάντικες φωτογραφίες και είχε συμμετάσχει σε swing parties αλλαγής συντρόφων με συναδέλφους της.

Σε συνέντευξή της, η Hall είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Έγινα ηλίθια, απελπίστηκα, υποθέτω, και οι άντρες είναι άντρες και θα χώσουν το πο@@ί τους σε οτιδήποτε”. Στη συνέχεια δικαιολογήθηκε λέγοντας πως την περίοδο εκείνη περνούσε δύσκολα με τον σύζυγό της καθώς βρίσκονταν στα πρόθυρα διαζυγίου.

O οικονομικός διακανονισμός περιλαμβάνει δικαστικά έξοδα, αμοιβές δικηγόρων και δαπάνες που καταβλήθηκαν από την ασφάλιση της πόλης.

Το διοικητικό συμβούλιο της πόλης ψήφισε 3-1 σε ειδική συνεδρίαση υπέρ του διακανονισμού της αγωγής.

enikos.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook