Με τις ελλείψεις στα νοσοκομεία του νομού να είναι ιδιαίτερα σοβαρές και να μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο, πραγματοποιείται σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στο Σεληνάρι με την συμμετοχή σωματείων, φορέων, συλλόγων αλλά και πολιτών Παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο.

Κλειστά πρόκειται να είναι τα καταστήματα σε ολόκληρο το νομό ενώ ανακοινώσεις στήριξης προς τους ανθρώπους της υγείας έχουν εκδώσει δεκάδες σωματεία από ολόκληρο το νησί.

Ακόμα πρόκειται να κλείσει ο δρόμος στο Σεληνάρι καθώς υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων που θα κινούνται επί του ΒΟΑΚ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Φίλων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου:

Το Σωματείο Φίλοι Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εκτός από τον αγώνα του για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου πάντα σε όλες τις επαφές του με διάφορους φορείς αναφέρεται συνολικά για την περίθαλψη όλων των Λασιθιωτών. Χαιρετίζομε την σύμπνοια όλων των επιτροπών αγώνα για τα θέματα υγείας.

Πιστεύομε στη συνεργασία όλων των φορέων του νομού μας, διότι μόνο έτσι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο για τον τόπο μας.

Συμμετέχουμε στην παλλασιθιώτικη κινητοποίηση για την Δημόσια Υγεία που θα πραγματοποιηθεί στο Σεληνάρι στις 28/3/24 και ώρα 12.00 και καλούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους Λασιθιώτες να συμμετέχουν, έτσι μόνο θα καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι το Σύστημα Υγείας αργοπεθαίνει στο νομό μας και ότι θα αγωνιστούμε να το κρατήσουμε ζωντανό.

Ζητούμε την άμεση επέμβαση της πολιτείας πριν να είναι αργά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook