Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Χανιά και συγκεκριμένα στη Γαύδο την Δευτέρα 1 Απριλίου το μεσημέρι. Ο σταθμός Γαύδος είναι δικαιολογημένος καθώς η Γαύδος δέχτηκε το τελευταίο διάστημα μεγάλο όγκο μεταναστευτικών ροών και ειδικότερα από τις αρχές του 2024.

Ο κ. Καιρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, αναμένεται μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Χανίων να μεταβεί νωρίς το μεσημέρι, με σκάφος του λιμενικού, είτε από την Παλαιόχωρα, είτε από την Αγία Γαλήνη στη Γαύδο όπου θα παραμείνει για μερικές ώρες και θα έχει επαφές με τις τοπικές αρχές και κατοίκους του νησιού.

Εν συνεχεία θα μεταβεί την Δευτέρα (1/4) το απόγευμα στην Αγία Γαλήνη τόπο που επίσης δέχτηκε όγκο μεταναστών το τελευταίο διάστημα.

Την Τρίτη (2/4) το πρωί θα ολοκληρωθούν οι επαφές Καιρίδη στο Ηράκλειο όπου θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και άλλους φορείς.

Τον κ. Καιρίδη αναμένεται να συνοδεύουν ο αρχηγός του λιμενικού σώματος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι η επίσκεψή του επρόκειτο να γίνει αύριο, ωστόσο, λόγω Υπουργικού συμβουλίου μετατέθηκε για την Δευτέρα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook