Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε μοναδικές φάσεις για να σκοράρει, δεν τα κατάφερε μένοντας στο 0-0 με τον Ατρόμητο παρά τα δυο δοκάρια.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα από τον ΟΦΗ αλλά αυτό κράτησε για ένα πεντάλεπτο. Ο ΟΦΗ πήρε αμέσως τα ηνία του αγώνα, με συνεχές πρέσινγκ, καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον Τοράλ να βρίσκεται σε εξαιρετική βραδιά, δημιουργούσε την μια φάση μετά την άλλη αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει.

Ο Ριέρα στο 7′ υποχρέωσε τον Μαρκετζιάνι να κάνει μεγάλη επέμβαση και λίγο αργότερα ο Τοράλ με ένα απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή του Ατρομήτου είδε τον Ιταλό να κάνει ασύλλυπτη απόκρουση και να διώχνει ξανά σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ μετά το πρώτο 20λεπτο ήταν σαρωτικός, ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, έβγαζε φάσεις συνέχεια με μεγαλύτερη όλων αυτή του Ισέκα όταν έπειτα από μια μαγική πάσα του Τοράλ, ο Βέλγος αστόχησε από την μικρή περιοχή στέλνοντας άουτ την μπάλα.

Ο Ατρόμητος είχε την στιγμή του στο 40ο λεπτό όταν ο Βαλένσια πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που απείλησε ξανά πρώτος στο 46′ με την κεφαλιά του Ριέρα να φεύγει μόλις άουτ μετά το κόρνερ του Ριέρα και τους παίκτες του Δέλλα να έχουν τον έλεγχο μέχρι το 55′ με 60′.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, είχαν την κατοχή της μπάλας με τον Δέλλα ν’ αλλάζει την τριάδα της επίθεσης περνώντας στο παιχνίδι Αποστολάκη, Φελίπε γυρνώντας το 4-2-3-1 σε 4-4-2.

Ο Δέλλας τα έπαιξε όλα για όλα περνώντας στο παιχνίδι και τον Θεοδοσουλάκη με τον 19χρονο επιθετικό να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει ενώ στην συνέχεια ο Ατρόμητος είχε διπλό δοκάρι με Βέργο, Ασεβέδο.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα (79′ Θοράρινσον), Μεγιάδο (67′ Λουίζ Φελίπε), Γκαγιέγκος, Τοράλ (61′ Μπάκιτς),  Μπάκου (67′ Αποστολάκης), Ισέκα, Ριέρα (79′ Θεοδωσουλάκης).

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου , Κούντε (89′ Έρλινγκμαργκ), Έντερ, Καμαρά,  Βαλένσια (89′ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (62′ Βέργος), Βρακάς.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook