Εχθές είχαμε άλλες δύο ματσάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ, προκρίθηκαν οι ομάδες που είχαν ηττηθεί στα πρώτα ματς. Σήμερα θα συμπληρωθεί το καρέ των ημιτελικών, με δύο ακόμη σπουδαίες αναμετρήσεις. Δεύτερη μέρα του Play-In Tournament του ΝΒΑ, με άλλα δύο σημαντικά παιχνίδια.

Εδώ θα βρεις κορυφαία παρολι προγνωστικα

961. Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Θα μπορούσε να είναι και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ! Το πρώτο ματς ήταν μια τιτανομαχία με δύο ανατροπές στο σκορ και τελικό αποτέλεσμα την ισοπαλία 3-3. Τρομερό! Η Σίτι θέλει να προστατεύσει το αήττητο σερί της στο Τσάμπιονς Λιγκ (16-6-0), η Ρεάλ να επεκτείνει το εκτός έδρας νικηφόρο στη διοργάνωση (4 διαδοχικά διπλά). Χωρίς τον Τσουαμενί η «Βασίλισσα», λόγω τιμωρίας. Λογικό φαβορί η κάτοχος του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι, όμως η απόδοσή της δεν… συγκινεί. Θα πάμε πάλι με τα πολλά γκολ και θα ποντάρουμε στο Over 3,5 στο 2.40.

962. Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ (22:00)

Η Μπάγερν διέψευσε τις αποδόσεις στο πρώτο ματς που την ήθελαν ως «καθαρό» αουτσάιντερ, έφυγε με ισοπαλία 2-2 από το Λονδίνο και θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη. Η σεζόν εντός συνόρων εξελίχθηκε σε πλήρη αποτυχία και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μοναδική διέξοδος για να τη σώσει. Η Άρσεναλ κοντεύει να τα χάσει όλα τώρα στο τελείωμα της σεζόν. Στην Πρέμιερ Λιγκ είναι πλέον στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ για να βρεθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ χρειάζεται διπλό στο Μόναχο. Όχι και η πιο εύκολη αποστολή… Η Μπάγερν έχει προβληματική εικόνα τη φετινή σεζόν, όμως η «φανέλα» της στην Ευρώπη δεν αμφισβητείται. Αφού έφτασε να παίζει την πρόκριση στο σπίτι της και χρειάζεται νίκη θεωρούμε πως έχει το προβάδισμα κι έτσι θα στηρίξουμε τον άσο, σε απόδοση 2.35.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook