Τα τελευταία χρόνια η τουριστική δημοφιλία της Κρήτης θυμίζει νησιά όπως η Μύκονος ή η Σαντορίνη. Ειδικά τα Χανιά κάθε καλοκαίρι φιλοξενούν τεράστιο αριθμό τουριστών. Η ζήτηση αυξάνει φυσικά και την προσφορά· το αποτέλεσμα είναι κάθε χρόνο να ξεφυτρώνουν όλο και περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες στο κέντρο της πόλης ή αλλού. Σε σχέση με τα ξενοδοχεία όμως, ή με τα σπίτια τύπου Airbnb, υπάρχουν κι άλλες επιλογές ικανές να προσφέρουν μια εναλλακτική πρόταση για διακοπές. 

Μια τέτοια πρόταση είναι το Camping Hania στους Αγίους Αποστόλους, με πανεύκολη πρόσβαση στο κέντρο των Χανιών (απέχει μόλις 3.5 χιλιόμετρα) με ιδιωτικό μεταφορικό μέσο ή δημόσια συγκοινωνία. Γιατί το Camping Hania είναι όμως μια εναλλακτική πρόταση για διακοπές; Πρώτα-πρώτα επειδή είναι ένα οργανωμένο Camping δίπλα στο κέντρο της πόλης.

Τα οργανωμένα Camping έχουμε συνηθίσει να βρίσκονται μακριά από τις πόλεις για να εξασφαλίζουν την επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Το Camping Hania προσφέρει όμως και τα δύο: δίνει εύκολη πρόσβαση στην πόλη, είναι δίπλα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων και της Χρυσής Ακτής, ενώ η περιοχή του ίδιου του Camping είναι γεμάτη από δέντρα. Και όχι όποια και όποια δέντρα, αλλά από το δέντρο-σύμβολο της Κρήτης ― την ελιά. Οικογενειακή επιχείρηση με κοντά σαράντα χρόνια ζωής, τα τελευταία χρόνια ανανεώνει διαρκώς τις εγκαταστάσεις της.

Συγκεκριμένα προσφέρει: σκηνές τύπου Glamping (νέα ανερχόμενη μορφή διακοπών, συνδυάζει κάτι φαινομενικά αταίριαστο, το glamorous και το camping) 2 ή 3 ατόμων σε στυλ boho εξοπλισμένες με κρεβάτι, ψυγείο, ανεμιστήρα, καρέκλες και τραπέζι· έπειτα, μεγαλύτερες οικογενειακού τύπου σκηνές με παρεμφερή εξοπλισμό και, τέλος, τροχοβίλες και bungalows για όσους επιμένουν στις μεγαλύτερες ανέσεις. Όποια επιλογή και αν διαλέξει κανείς παρέχονται δωρεάν τα κουζινικά ώστε ο επισκέπτης αν επιθυμεί να μαγειρέψει στις εγκαταστάσεις του camping.

Πέραν όμως από τις παραπάνω επιλογές μπορεί κανείς να στήσει και τη δική του σκηνή κάτω από τις ελιές ή την κληματαριά. Φυσικά υπάρχουν και τουαλέτες, ντους με ζεστό νερό όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ μέσα στις εγκαταστάσεις του camping θα βρει κανείς πισίνα και pool bar, mini market, αλλά και εστιατόριο με “μαμαδίστικο”, μαγειρευτό φαγητό.

Τέλος, παρέχονται οικονομικά πακέτα για οργανωμένες εκδρομές σε παραλίες και αξιοθέατα των Χανίων (Φαράγγι της Σαμαριάς, Μπάλος, Πρέβελι, Ελαφονήσι) ενώ η επιχείρηση κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών προσφέρει πολύ καλές τιμές για τη διαμονή σας. 

«You enter as a stranger you leave as friend», όπως επαναλαμβάνουν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook