Οι τουρίστες ήρθαν , να κάνουν βόλτα αλλά και να περνούν ευχάριστα τις διακοπές τους. Όπως γνωρίζετε οι τουρίστες οδηγοί δεν γνωρίζουν τους δρόμους όπως εμείς.

Τη Κυριακή 3/6/2012 στο Πασακάκι (Δ.Ελευθ. Βενιζέλου) συγκεκριμένα στην οδό Ελευθερίας όπως βλέπετε στη φωτογραφία πιθανότατα το πρωί ή τα ξημερώματα ο οδηγός-τουρίστας οδηγούσε κανονικά και σε κάποια στιγμή ξέφυγε με αποτέλεσμα οι ρόδες να πέσουν στο κενό χαντάκι…

Το χαντάκι πριν καιρό ήταν κλειστό δεν υπήρχε, αργότερα το διάνοιξαν για να φύγουν τα νερά και να καταλήγουν στο φρεάτιο αφού κάθε νεροποντή που έριχνε όλη περιοχή γινόνταν μια λίμνη.

Δυστυχώς παρότι πριν χρόνια ήταν και ποταμός το έκλεισαν λίγο πιο πάνω που βρίσκεται με μπετόν και μετέπειτα νέος δρόμος όπως έγινε αλλά με κακό σχεδιασμό καθώς δεν έφτιαξαν σωστά για να φεύγουν τα νερά.

 Έτσι δημιουργήθηκε αυτό χαντάκι. Για πόσο καιρό θα μένει έτσι αφου ευτυχώς θαύμα δεν είχαμε τραυματίες αλλά τι θα γίνει αργότερα αν ένας ποδηλάτης, πεζός ή μοτοσυκλετής πέσει μέσα;; Άμεσα η δημοτική αρχή πρέπει να τοποθετήσουν τους πλαστικούς οριοδείκτες ώστε να γνωρίζουν τι υπάρχει αφού εκεί στο σημείο υπάρχει έλλειψη φωτισμού.

Ακριβώς ίδια κατάσταση υπάρχει και στη λεωφόρο Μουρνιών, παρότι είχαν βάλει πλαστικούς οριοδείκτες κάποιοι ασυνείδητοι οδηγοί τα κατέστρεψαν με αποτέλεσμα να παραμένει χωρίς δείκτες ασφαλείας και με κίνδυνο κατά μήκος από το βενζινάδικο του Αρετάκη μέχρι το σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να μάθουμε είναι το πότε θα εκσυγχρονιστεί ο δρόμος η λεωφόρος Μουρνιών να γίνει διάνοιξη, να φτιαχτούν πεζοδρόμια και στύλους φωτισμούς αφού οδηγοί κάθε ηλικίας περνάνε σε αυτό δρόμο με φόβο και κίνδυνο να μην τους πατήσουν ..

Η λεωφόρος Μουρνιών χρειάζεται νέα άσφαλτο καθώς πριν λίγο τα φανάρια που βρίσκεται η εκκλησία της Αγ. Μαρίνας ήδη υπάρχουν καθιζήσεις και αποτελούν ήδη κινδύνους !!!

Μουδάκης Ν.
Υπεύθυνος Διαδικτυακού Τύπου ΠΡΟ.Τ.Α. Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook