Για να εξηγούμαστε. Επιλέξαμε να μην παραστούμε αλλά αρκετοί ήταν εκείνοι που μας πληροφόρησαν για όλα όσα συνέβησαν εκεί δείχνοντας μια ωραία ατμόσφαιρα.

Το σίγουρο είναι ότι όλα όσα θα διαβάσετε στο σχόλιο μας, έχουν περάσει από φίλτρο και έχουν “κοπεί” ακόμα και πράγματα που είναι δύσκολο να καταγραφούν για ευνόητους λόγους.

Κάποιοι,σοβαροί, έφριξαν απο τα τεκταινόμενα εκεί, και δυστυχώς ο κόσμος ο πολύς κατάλαβε ότι η όλη ιστορία από τους γνωστούς “παράγοντες” ήταν σε mood μεγίστου επαρχιωτισμού και ανοησίας (Προς Θεού όχι η Ολυμπιάδα ρομποτικής που πήγε τέλεια αλλά τα ντε σου αυτής όπως η παρουσίαση του ρομπότ)

Από τις ερωτήσεις που απηύθυναν κάποιοι στο ρομπότ, τις παρεμβάσεις του Αρχι-Παράγοντα σε διάφορους παρευρισκόμενους μέχρι την ασυγκράτητη επιθυμία κάποιων πεινασμένων για τον μπουφέ.

(Έμαθα ότι είχες καλές γευστικές επιλογές παρεμπιπτόντως)

Το ρομπότ δέχτηκε ένα σωρό μπούρδες ερωτήσεις που κόντεψε να τα μαζέψει και να φύγει.

Ένας κι άλλος ένας τοπικοί αξιωματούχοι εθεάθησαν να προσφέρουν δώρο στο ρομπότ (Ιησού Χριστέ ελέησόν τους πτωχούς το πνέυμα) κάποιοι το ειχαν στολιστεί με Κρητικό σαρίκι (…) προφανώς μέχρι εκεί έφτανε η πρωτοτυπία και ευρηματικότητα τους και κάποιοι άλλοι είχαν στήσει μικρορουσφέτια για το που θα σταματήσει να φωτογραφηθεί σε περίπτερα ημετέρων προφανώς για να δείξουμε την “εξουσία” και το παραγοντιλίκι τους φτάνει ακόμα και σε ρομποτικά επίπεδα.

Προσωπικά δεν έχω εκπλαγεί από αυτα που μου μετέφεραν άνθρωποι που ένιωσαν ντροπή από τις κοινωνικά αποκλίνουσες συμπεριφορές που καταγράφηκαν το όμορφο εκείνο απόγευμα της Κυριακής που μάλλον το καταχώρησαν και αυτό σε μια πετυχημένη πρωτοβουλία (τόσα ξέρουν -τόσα καταλαβαίνουν) γιατί έτσι βολεύει και γιατί “λεφτα υπάρχουν”

Μιας και με τέτοιες στάσεις και συμπεριφορές τίθεται ξεκάθαρα θέμα ντροπής,για μερικούς, αφού ως γνωστόν,όταν εκπροσωπείς φορείς που δεν είναι το σπίτι σου,οφείλεις να στέκεσαι όπως τουλάχιστον αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις,τουλάχιστον δηλαδή με σοβαρότητα.

Έκτός κι αν Κύριοι δεν σας νοιάζει,αφού μαγαζάρα σας όπως λένε ακόμα και από μέσα,την έχετε μετατρέψει όλα αυτά τα χρόνια και το ξέρουν πλέον οι πέτρες κι ο ντουνιάς.

Μην σας πειράζει λοιπόν που κάποιοι στηλιτεύουν αυτές τις συμπεριφορές και τις σαχλο-παρεμβάσεις (μάθαμε ότι με κακό χιούμορ σεξιστικού περιεχομένου στολίστηκαν και κάποιες Κυρίες από γνωστό παράγοντα) αν από μόνοι σας δεν έχετε πάρει είδηση ότι σας έχουν καταλάβει οι πάντες…και σας κουβεντιάζουν με κάθε ευκαιρία,ενώ εσύ μπορεί να κάνεις τα πάντα για να διατηρηθείς στον αφρό,και μαζί με σένα και την θέση, και τα πολυετή βαριά κεκτημένα σου.

Κάποιοι κατάφεραν αυτό που δεν θα έπρεπε. Να αμαυρώσουν μια ωραία εκδήλωση με χοντράδες.

Κρίμα!

H εκδήλωση έβγαλε error συναναστροφής απ ότι μου ψιθύρισαν μερικοί μερικοί που κατάλαβαν…όσα έζησαν.
Δεν ξέρω πόσοι θα συμφωνήσουν με τα παραπάνω,ψέματα πάντως οι ψιθυριστές δεν μου είπαν…

ΚΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook