Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στην περιοχή Τσιφούτ Καστέλι του Ηρακλείου όταν ένα αυτοκίνητο δέχθηκε πυροβολισμούς από καλάσνισκοφ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 23χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα με διαμπερές τραύμα στην δεξιά ωμοπλάτη μετά από πυροβολισμό όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στην συνέχεια ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τη ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο του επεισόδιο συλλέγοντας στοιχεία και τις απογευματινές ώρες μίλησαν με τον 23χρονο.

Να σημειωθεί ότι δεν επιβεβαιώνονται μέχρι τώρα οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για ύπαρξη ανήλικου μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για συμπλοκή που έγινε μεταξύ τριών ατόμων λόγω προσωπικών διαφορών, με την αστυνομία να διερευνά τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για συμπλοκή ανάμεσα σε συγγενείς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο 23χρονος και ο αδερφός του είχαν κατηγορηθεί πριν από ένα χρόνο για ανθρωποκτονίας σε βάρος ξαδέρφου τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook