Καλή ανάγνωση… με υπογραφή Κ.Σ

ΕΔΩ ΠΑΣΟΚ:Παλαιάς κοπής πολιτικός (κυκλοφορεί και ως παλαμοκροτητής του Άκη Τσοχατζόπουλου) άρχισε τα τηλέφωνα για την υποψηφιότητα δικού του ανθρώπου και δεν βρίσκει “ισκιο” να σταθεί.Μέχρι και αυτοδιοικητικοί μου το παν και δεν τους πολυ-άρεσε που τους θυμήθηκε κατά αυτόν τον τρόπο.

Μαθαίνω βέβαια ότι πολλοί του χτυπούν την πλάτη όπως συνήθιζε να κάνει κι εκείνος στα χρόνια της “παντοκρατορίας” του στα Ανατολικά,αλλά στην κάλπη θα πέσει “ΜΑΥΡΟ” ως ελάχιστος φόρος τιμής στο μεγάλο έργο που άφησε πίσω του την εποχή της δόξας του.

Πέρασαν οι εποχές που ξεγελούσε τον κόσμο με καθρεφτάκια αφενός,πέρασαν και οι εποχές που το “δαχτυλίδι” πήγαινε αβίαστα μέσα στις οικογένειες από “δαχτύλι σε δαχτύλι” όπως λέμε στην Κρήτη.

Ο κόσμος θυμάται άλλωστε ότι περαν από τις πρακτικές καλοχαιρέτα δεν άφησε τίποτα σπουδαίο στην εκλογική του περιφέρεια.

Μπορεί να έχει άλλα στο νου του,αλλά οι καιροί είναι περίεργοι πλέον για τέτοιες περιπτώσεις…

ΕΔΩ Συριζα: Θα έπρεπε να τον σκεφτούν καλύτερα αναφορικά με την Κρήτη.

Λείπει ο Σπύρος Δανέλης και είναι εμφανές.Οι δυο άλλες υποψηφιότητες ο εξάδελφος Κασσελάκης από τα Χανιά και η Μαριά Καλουδιώτη δεν δείχνουν να έχουν το ειδικό βάρος που θα έπρεπε για να σηκώσουν το φορτίο του νησιού στην Ευρωκάλπη.

Το ερώτημα είναι πόσο αυτό θα το καλύψουν άλλοι από “πάνω”

Ο Σπηλιωτόπουλος αλήθεα τι λέει γι αυτό ;

ΕΔΩ ΝΔ:Από την Αθήνα προεκλογικός αγώνας Κυρίες και Κύριοι δεν γίνεται.Έχουν περάσει βέβαια στα πεταχτά διάφοροι από το νησί αλλά αυτό δεν φτάνει.Και μην νομίζεται ότι τα πολιτικα γραφεία το νησιού θα “τρέξουν” για άλλους επειδή “ετσι πρέπει”

“Αν δεν βρέξεις πατελόνι ψάρι δεν τρως” και οι εμφανίσεις φωτοβολίδα αποτέλεσμα δεν φέρνουν. Ο μόνος που τα πήγε καλά στην Κρήτη και την έκανε σκόνη ήταν μόνο ο Πύρρος.Οι υπόλοιποι ελάχιστα πράγματα,με την Βίκυ Φλέσσα να ξεχωρίζει αφού έχει έρθει μεν δυο φορές το τελευταίο καιρό αλλά για λίγο και μόνο σε Χανιά και Ηράκλειο με αφορμή το βιβλίο της και μια ακόμα εκδήλωση στο Ηράκλειο πρόσφατα.

Το S O S της ημέρας :Δείτε βιογραφικά υποψηφίων και ψάξτε τους όλους ανεξαιρέτως σε όλα τα κόμματα.Δεν κάνουν όλοι για όλα και πολύ περισσότερο για την Ευρωβουλή.Επίσης μην σας θαμπώνουν τα λαμπερά ονόματα και οι τηλεπερσόνες.Το ξέρετε άλλωστε πως “ότι λάμπει δεν είναι χρυσός”

Κ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook