Στο σημερινό κουπόνι «κλέβει την παράσταση» η αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ (πρώτος αγώνας). Έντονο είναι το ιταλικό στοιχείο στο υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με φουλ αγωνιστική από τη δεύτερη κατηγορία. Στο μπάσκετ συνεχίζεται η δράση των πλέι οφ για την Ευρωλίγκα με τα παιχνίδια Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε – Μονακό.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής winmasters

5060. Φενέρμπαχτσε – Μονακό (20:45)

Η Φενέρ έκανε το break στον πρώτο αγώνα της σειράς και με τη δύναμη του κόσμου της θα επιδιώξει να… τελειώσει τη Μονακό. Εξάλλου, στο γήπεδό της είναι άκρως αποτελεσματική, ενώ μετράει την επιστροφή του σέντερ Τζόναθαν Μότλεϊ, με τον οποίο στην αρχική πεντάδα δυναμώνει στην άμυνα. Θεωρούμε πως η τουρκική ομάδα μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για το Final Four. Παίζουμε άσο στο -4.5, απόδοσης 1.85.

ΕΠΙΣΗΣ: Η Eurovision πλησιάζει κι εδώ θα βρεις μια μοναδική προσφορά* για τη μάχη της Ελλάδας!

142. Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε η Ντόρτμουντ να βρεθεί ξανά απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά το αντάμωμά τους στον όμιλο, όταν οι Γάλλοι κέρδισαν 2-0 εντός και το δεύτερο ματς δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Κάλλιστα το σκηνικό μπορεί να επαναληφθεί, δηλαδή το σκορ να μείνει χαμηλά. Εξάλλου, η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική. Οριακά υπερτερεί η Παρί, όμως θα προτιμήσουμε συντηρητική προσέγγιση με το combo «Χ2 & Under 4,5» στο 1.80.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook