Οι κοινωνικές υπηρεσίες/δομές του Δήμου Χερσονήσου (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Κέντρο Κοινότητας) ολοκλήρωσαν σήμερα τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης «Κουτιά Αγάπης» ενόψει των άγιων ημερών του Πάσχα.

Τα Πασχαλινά «Κουτιά Αγάπης»είτε παρέλαβαν οι ίδιοι οι ωφελούμενοι από τις κοινωνικές υπηρεσίες, είτε μοίρασαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με την υποστήριξη του Δημάρχου Ζαχαρία Εμμ. Δοξαστάκη και του Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργίου Μαστοράκη σε περισσότερες από 170 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η δράση αλληλεγγύης «Κουτιά Αγάπης»διοργανώνεται προκειμένου να βοηθήσουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης στην καθημερινότητά τους, προωθώντας έτσι το κοινωνικό έργο του Δήμου Χερσονήσου.

Με τη δράση «Κουτιά Αγάπης»ενώνουμε δυνάμεις με ευγενείς χορηγούς που με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στήριξαν την προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής και των κοινωνικών υπηρεσιών/δομών του Δήμου Χερσονήσου, συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο που πρεσβεύει το αίσθημα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης, δήλωσε: «Τα “Κουτιά Αγάπης” με τα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης που περιέχουν, χαρίζουν την ελπίδα τις άγιες τούτες μέρες σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές με αγάπη και αισιοδοξία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook