Σε αυτή την πολύ επιτυχημήνη διοργάνωση, παιδιά από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν για να διαγωνιστούν σε ένα πεδίο μάχης όπου η νοημοσύνη και η στρατηγική είναι οι κυρίαρχοι.

Ανάμεσά τους, ο Καλλιγέρης Γιάννης ξεχώρισε με την εντυπωσιακή του επίδοση. Στον αγώνα για την κορυφή, ο Γιάννης δεν έδειξε να πτοείται από την έντονη ανταγωνιστικότητα, αλλά μάλλον ανέδειξε τον πνευματικό του αθλητισμό και την επιδεξιότητά του.

Με την αποφασιστικότητά του, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, κατακτώντας την τρίτη θέση στη Δ Δημοτικού ανάμεσα σε 103 αθλητές. Η επιτυχία αυτή αναδεικνύει τον αγωνιστικότητά του αλλά και την αφοσίωσή του στο άθλημα που αγαπάει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως πίσω από κάθε επιτυχημένο αθλητή κρύβεται μια ομάδα αφοσιωμένων προπονητών και υποστηρικτών. Ο Γιάννης δεν είναι εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Με τη στήριξη του συλλόγου του, καθώς και τη σκληρή δουλειά και την καθοδήγηση των προπονητών του, κατάφερε να φτάσει σε αυτήν την εξαιρετική επίδοση.

Επιπλέον, η καλή επίδοση των υπολοίπων σκακιστών από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της αφοσίωσης και της ποιότητας της εκπαίδευσης στον χώρο του σκακιού που παρέχεται στο σύλλογό μας.

Οι επιτυχίες αυτές δεν είναι απλώς αποτέλεσμα τυχαίων γεγονότων, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και πάνω απ ‘όλα πάθους. Η επιτυχία του Καλλιγέρη Γιάννη και των συναθλητών του αποτελεί ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για όλους εκείνους που αγωνίζονται να επιτύχουν τους στόχους τους, με όλη την αφοσίωση και την προσπάθεια που απαιτούνται.

Και έτσι, με μία θέση στο βάθρο, ο Γιάννης δείχνει πως ο δρόμος της επιτυχίας είναι ανοιχτός για όλους εκείνους που έχουν την αποφασιστικότητα και την αφοσίωση να τον ακολουθήσουν.

Τα παιδιά που επίσης αγωνίστηκαν είναι οι:

  • Σκουλάς Δημήτρης (Νήπια – 4,5 βαθμούς – 17ος )
  • Σκουλάς Σταύρος (Γ Δημοτικού – 6 βαθμούς – 13ος και ισοβάθμησε στη 10η θέση)
  • Αντωνάκης Λυκούργος (Δ Δημοτικού – 6 βαθμούς – 20ος και ισοβάθμησε στην 11η θέση)
  • Αντωνάκη Όλγα (Δ Δημοτικού – 2 βαθμούς – 93η )
  • Νικολουδάκη Κάτια (Ε Δημοτικού – 3,5 βαθμούς – 56η )

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook