Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης στο Ηράκλειο με φερόμενο θύμα έναν -πλέον- 20χρονο, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο -τώρα 50χρονος- νονός του ασελγούσε πάνω του, όταν εκείνος ήταν ακόμη ανήλικος.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από την καταγγελία του 20χρονου, ακολούθησαν δύο ακόμη καταγγελίες, από την 24χρονη – πλέον- αδελφή του φερόμενου θύματος και ακόμα μια κοπέλα ηλικίας σήμερα 17 ετών.

Οι νεαρές κοπέλες, ηλικίας 24 και 17- πλέον- χρονών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές ότι ο άνδρας είχε προβεί σε ασελγείς χειρονομίες εις βάρος τους ενώ οι ίδιες ήταν ακόμη σε πολύ μικρή ηλικία.

Στην περίπτωση του νεαρού άνδρα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, η κακοποίηση του φέρεται να έλαβε χώρα κατά την περίοδο 2018-2019, όταν βρισκόταν στην ηλικία των 14 ετών.

Παράλληλα, η 24χρονη καταγγέλλουσα, αδελφή του 20χρονου, κατήγγειλε τον κατηγορούμενο για περιστατικά που είχαν γίνει κατά τις χρονικές περιόδους 2006 και 2010, ενώ η ίδια ήταν σε ηλικία 6 και 10 χρονών αντίστοιχα.

Τέλος, η 17χρονη κοπέλα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι επίσης πνευματική κόρη του 50χρονου, κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη για περιστατικό που είχε γίνει το 2012, όταν η ίδια βρισκόταν ακόμη στην τρυφερή ηλικία των μόλις 5 ετών.

Μετά τις συνεχόμενες καταγγελίες, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Μεγάλη Παρασκευή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook