O 43χρονος είχε φύγει από το σπίτι του στο Μακροχώρι Ημαθίας το πρωί της 18ης Απριλίου με σκοπό να πάει στον χώρο εργασίας του στην πόλη της Βέροιας, όμως δεν πήγε ποτέ. Η μητέρα του από τότε δεν τον ξαναείδε, ενώ κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Μissing Alert για την εξαφάνισή του.

Οι έρευνες της αστυνομίας είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου για τελευταία φορά το κινητό του τηλέφωνο είχε εκπέμψει σήμα δύο μέρες μετά την εξαφάνιση του.

Σήμερα 02/05, λίγο μετά τις 8 το το πρωί, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας, ενώ για την ανάσυρση της σορού του χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Η μητέρα του μιλάει συντετριμμένη στο newsit.gr για την τραγική κατάληξη της υπόθεσης εξαφάνισης του 43χρονου γιού της και συγκλονίζει:

«Τον βρήκαμε νεκρό τον λεβέντη μου. Έψαχναν, έκαναν έρευνες τόσο καιρό και σήμερα τον βρήκε ένας γεωργός τυχαία μέσα στο κανάλι. Περίπου 300 μέτρα πιο κάτω ήταν πεταμένο το κινητό του. Το παιδί μου το έχουν για νεκροψία για να δουν απο τι πέθανε, όμως δεν είχε χτυπήματα. Ήταν μπλεγμένο το παιδί μου με ουσίες και φοβόμουν πολύ και να που έγινε. Η αστυνομία κάνει τις έρευνες της τώρα για το πως πήγε εκεί και τι έγινε. Όμως έφυγε το παληκάρι μου; Αυτό είναι. Ευτυχώς που το βρήκαν, όμως είναι δύσκολο».

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Η αναζήτηση του Καραπουναρλίδη Νικολάου, 43 ετών, είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα, 2 Μαΐου 2024, εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης από γεωργό. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ταυτοποιήθηκε η σορός του. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις Αρχές.

Να θυμίσουμε ότι ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος είχε εξαφανιστεί στις 18 Απριλίου 2024, από την περιοχή του Μακροχωρίου Βέροιας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί στις 22/04/24, για την εξαφάνιση του και προχώρησε την ίδια ημέρα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε χρειαστεί.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook