Εξαιρετικές εμφανίσεις και τέσσερα μετάλλια ήταν ο απολογισμός των αθλητών της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο μαθητικό Πρωτάθλημα που έγινε στη Λάρισα με τη συμμετοχή 700 περίπου παιδιών.

Οι τέσσερις αθλητές τη; ΣΑΧ που κέρδισαν μετάλλιο ήταν οι Όλγα Βολάνη, Βασίλης Βολάνης, Γιώργος Φραγκάκης και Γιώργος Πιαγκαλάκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΣΑΧ:

Αργυρό μετάλλιο για την Όλγα Βολάνη στη Δ΄ Δημοτικού, αργυρό μετάλλιο στον Βασίλη Βολάνη στα Νήπια, αργυρό μετάλλιο για τον Γιώργο Φραγκάκη στην Α΄ Δημοτικού. Εξαιρετική εμφάνιση και για τον Γιώργο Πιαγκαλάκη στη Β΄ δημοτικού με την ισοβαθμία του στη 3η θέση! Πολύ καλές εμφανίσεις από την Έλενα Ψαριανού και τη Σκαράκη Γεωργία!

Για άλλη μια χρονιά η μαθητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων ΣΑΜΑΡΙΑ έδειξαν τη δύναμή της στο Πανελλήνιο μαθητικό Πρωτάθλημα.

Τέσσερα μετάλλια και αρκετές καλές εμφανίσεις από όλους τους αθλητές της που συμμετείχαν κάνοντας μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις Ελληνικών συλλόγων. 700 μαθητές συμμετείχαν στην τελική φάση των αγώνων που διεξήχθη στη Λάρισα. Οι Λαρισαίοι διοργανωτές παρείχαν άψογη φιλοξενία και πολύ καλές συνθήκες στους μαθητές όλης της χώρας μας σε μία σε ένα πρωτάθλημα που αποτελεί γιορτή του Ελληνικού σκακιού.

Για τους αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ οι επιτυχίες ξεκίνησαν από την κατηγορία Νηπίων όπου ο μικρός Βασίλης Βολάνης εντυπωσίασε με τη σταθερότητά του σε μία τόσο μικρή κατηγορία, 7 βαθμούς σε 9 αγώνες και ασημένιο μετάλλιο!

Ασημένιο μετάλλιο είχαμε και στην Α΄ δημοτικού με τον Γιώργο Φραγκάκη να εντυπωσιάζει κάνοντας 8 βαθμούς σε εννιά αγώνες!

Στη Β΄ δημοτικού τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Πιαγκαλάκης που με 7 βαθμούς ισοβάθμησε στην 3η θέση ανεβαίνοντας στο βάθρο των αγώνων και δείχνοντας τη μεγάλη του σκακιστική βελτίωση.

Στην ίδια κατηγορία πολύ καλές εμφανίσεις γίνανε και από τον Νικόλα Ουζουνστεφανή και Γιώργο Φωτεινάκη που με 5,5 βαθμούς ισοβάθμησαν στη 18η θέση.

Στη Γ΄ δημοτικού ο Μάριος Νομικός με 5 βαθμούς πήρε την 24η θέση.

Στην Δ΄ δημοτικού είχαμε την Όλγα Βολάνη να συνεχίζει την ίδια σταθερότητα που τη διακρίνει σε Πανελλήνιες διοργανώσεις ανεβαίνοντας για άλλη μια φορά στο βάθρο των νικητών. Ισοβάθμησε στην 1η θέση κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίηση και ο Μάνος Ψαριανός που με 6 βαθμούς ισοβάθμησε στην 11η θέση.

Στην Ε΄ δημοτικού είχαμε τον Θεοδόση Διακολουκά και τον Γιάννη Ουζουνστεφανή που με 5 βαθμούς ισοβάθμησαν στην 26η θέση.

Τους ίδιους βαθμούς έκανε και ο Γιώργος Παριωτάκης στην ΣΤ΄ δημοτικού ισοβαθμώντας στην 21η θέση.

Στην Α΄ Γυμνασίου είχαμε την Έλενα Ψαριανού να κάνει 5,5 βαθμούς σε μία απαιτητική κατηγορία και να παίρνει την 4η θέση.

Τέλος στην κατηγορία Λυκείων η Σκαράκη Γεωργία με 5 βαθμούς ισοβάθμησε στην 4η θέση κλείνοντας έτσι μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων για όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.

Μία σειρά που δείχνει και το βάθος δουλειάς που γίνεται παίρνοντας τις παρουσίες από τις μικρότερες κατηγορίες των Νηπίων και Α΄ δημοτικού έως τα Λύκεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τιμάνε όχι μόνο τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ αλλά γενικότερα την πόλη των Χανίων που πρωτοστατεί στο σκακιστικό χώρο.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook