Τον υδροβιότοπο της λίμνης της Αγιάς επέλεξαν πολλοί Χανιώτες να γιορτάσουν την πρωτομαγιά και παράλληλα να υποδεχτούν και τυπικά την άνοιξη καθώς, όπως είναι γνωστό, ο εορτασμός της πρωτομαγιάς, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, μεταφέρθηκε σήμερα.

Ο δήμος Χανίων διοργάνωσε εορταστικές υπαίθριες πρωτομαγιάτικες δράσεις στη λίμνη, που περιελάμβαναν διασκεδαστικά παιχνίδια και φουσκωτά κάστρα από τη JoyMachine καθώς και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Τη μουσική επιμέλεια για τη διασκέδαση των παρευρισκομένων ανέλαβε ο DJ Yannoς, ενώ με διάφορα δρώμενα συμμετείχε παράλληλα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιάς.

Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στις δηλώσεις του είπε: «Για μια ακόμα χρονιά βρίσκονται όλοι οι νέοι, τα παιδιά, οι οικογένειες, στο πάρκο της Αγιάς, για να γιορτάσουμε έστω και ετεροχρονισμένα, την Πρωτομαγιάς. Είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να ανταλλάξουμε ευχές, να χαρούμε τη φύση, αλλά και να σκεφτούμε τη σημασία της Πρωτομαγιάς, τους αγώνες τους ατομικούς και συλλογικούς που ο καθένας δίνει και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε, για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε με αισιοδοξία την επόμενη περίοδο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook