Η παρουσιάστρια και υποψήφια της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, Ελεονώρα Μελέτη, τοποθετήθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα και για το «Mega Καλημέρα», που έριξε πρόωρα αυλαία, αλλά και για τους συναδέλφους της που έμειναν επί της ουσίας δίχως εργασία.

«Την τελευταία εκπομπή την ευχαριστήθηκα παρά τις δυσκολίες», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη, προσθέτοντας:

«Η εκπομπή τελείωσε νωρίτερα και ξέρω ότι κάποιοι συνάδελφοι απολύθηκαν. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι παρουσιαστές δεν αποφασίζουν για τον σταθμό. Δεν είναι δικής μου υπαιτιότητας ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή. Και το ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή νωρίτερα οδήγησε στο να λάβω την πρόταση για την πολιτική. Αν ήθελα να κατέβω υποψήφια στην Ευρωβουλή και ήταν η εκπομπή, θα μπορούσε να συνεχίσει με αντικατάσταση».

Αφού επανέλαβε ότι «ενημερώθηκα μαζί με τους υπόλοιπους και δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας» το να διακοπεί νωρίτερα το «Mega Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη είπε πως:

«Το ίδιο έγινε και πέρυσι με άλλο μοτίβο. Φέτος αποφασίστηκε, δεν έχω δύναμη και επιρροή στις αποφάσεις που παίρνουν πιο ψηλά, να γίνει αυτό κι αυτό. Αν έσκιζε από τηλεθέαση, δεν θα κοβόταν. Όταν ανακοινώθηκε η διακοπή της εκπομπής, έκανα τις κινήσεις που όφειλα να κάνω. Είτε να απορροφηθούν οι συνάδελφοι από άλλες εκπομπές ή να πληρωθούν το κάτι παραπάνω μέχρι να βρουν δουλειά».

Στην ίδια συνέντευξη, η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ο μισθός που λαμβάνουν οι ευρωβουλευτές, ένας λόγος που πέρασε από το μυαλό της όταν άκουγε πρώτη φορά την πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Έχω υπάρξει τόσο καλοπληρωμένη που ο μισθός του ευρωβουλευτή δεν είναι κίνητρο», απάντησε με νόημα η Ελεονώρα Μελέτη.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook