Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, απόψε θα μάθουμε τους φιναλίστ σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να φιλοδοξεί να είναι ο αντίπαλος της Φιορεντίνα στον τελικό της 29ης Μαΐου στην «OPAP Arena».

Παίξε φρουτακια δωρεαν εδώ

265. Ολυμπιακός – Άστον Βίλα (22:00)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Μετά τον θρίαμβο με 4-2 πριν από μία εβδομάδα στην Αγγλία, καλείται απόψε να ολοκληρώσει τη δουλειά και να κλείσει θέση για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ (εκεί περιμένει από χθες η Φιορεντίνα). Η Άστον Βίλα την… πάτησε στο πρώτο ματς και θα επιδιώξει μια τεράστια ανατροπή, ωστόσο δεν μοιάζει να είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Η ευκαιρία είναι «χρυσή» για τους «ερυθρόλευκους» και δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Επιλογή μας η μη ήττα τους μαζί με γκολ, το combo 1Χ & Over 1,5 έχει απόδοση 2.20.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ: Εδώ θα βρεις μια σούπερ προσφορά* για το Ολυμπιακός – Άστον Βίλα!

266. Αταλάντα – Μαρσέιγ (22:00)

Περνάμε στο Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου Αταλάντα και Μαρσέιγ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 στη Μασσαλία. Δίκαιη η μοιρασιά, παρότι οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Η Αταλάντα σε μια εβδομάδα θα παίξει μεγάλο μέρος από τη φετινή σεζόν, καθώς ακολουθεί σημαντικό ματς στο πρωτάθλημα με τη Ρόμα κι έπειτα ο τελικός Κυπέλλου με τη Γιουβέντους. Η Μαρσέιγ καλείται να σπάσει το αρνητικό σερί κόντρα σε ιταλικές ομάδες, που τη θέλει χωρίς νίκη στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (0-3-5). Δεν θεωρούμε πως οι δύο ομάδες έχουν τόσο σημαντικές διαφορές και πιθανόν η μονομαχία τους να μη λήξει στο 90λεπτο. Θα ρισκάρουμε με την καλοπληρωμένη ισοπαλία στο 4.13.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook