Ενώπιον του δικαστηρίου του Μάντσεστερ βρίσκεται 30χρονη Βρετανίδα καθηγήτρια μαθηματικών που κατηγορείται ότι για ασέλγεια σε ανήλικο και για παραπλάνηση ανηλίκου με τον οποίο είχε σχέση εμπιστοσύνης.

Οι δύο έφηβοι, που στο δικαστήριο αποκαλούνται Boy A και Boy B, ηλικίας 15 ετών, είχαν αποπλανηθεί από την καθηγήτριά τους με την οποία έκαναν σεξ στο πολυτελές διαμέρισμά της. Μάλιστα, στον πρώτο από τους δύο είχε κάνει δώρο μία πανάκριβη ζώνη αξίας 345 λιρών μάρκας Gucci που την είχαν αγοράσει μαζί από το πολυτελές πολυκατάστημα Selfridges στο εμπορικό κέντρο Trafford Centre του Μάντσεστερ. Μετά τα ακριβά ψώνια, τον είχε πάει με το αυτοκίνητό της μάρκας Audi στο πολυτελές διαμέρισμά της όπου έκαναν σεξ δύο φορές.

“Μόλις έκανα σεξ δύο φορές με την κυρία Τζόινς”

Η καθηγήτρια φαίνεται ότι έπαιρνε προφυλάξεις καθώς είχε πει στον πρώτο έφηβο να μην το πει σε κανέναν. Εκείνος όμως την παράκουσε και έγραψε σε έναν φίλο του στο Snapchat: “Μόλις έκανα σεξ δύο φορές με την κυρία Τζόινς”. Καθώς ο φίλος του δεν τον πίστευε, του έστειλε και φωτογραφία που είχε τραβήξει κρυφά από την 30χρονη.

Όπως εύκολα μπορεί να γίναι αντιληπτό, τα νέα διαθόθηκαν αστραπιαία και λίγες μέρες αργότερα κλήθηκε να παρέμβει η αστυνομία που συνέλαβε την καθηγήτρια στο σχολείο όπου εργαζόταν και από το οποίο έχε πλέον απολυθεί.

Οι ερωτικές επαφές με τον Boy A συνέβησαν τον Οκτώβριο του 2021. Ο μαθητής ετοιμαζόταν να περάσει τις κρίσιμες εξετάσεις GCSEs στα μαθηματικά (όπως και στα υπόλοιπα μαθήματα) και η καθηγήτρια του έκανε ενισχυτική διδασκαλία. Σύντομα τον προσκάλεσε στο σπίτι της μια Παρασκευή απόγευμα μετά το σχολείο, με πρόφαση να τον βοηθήσει στα μαθήματα.

Εκεί άρχισε να του κάνει μασάζ ενώ ζητούσε και από τον μαθητή να της κάνει το ίδιο. Ο μαθητής (Boy A) είναι πλέον σε ηλικία άνω των 16 ετών, που δεν θεωρείται αδίκημα να κάνει σεξ με ενήλικο. Η ίδια υποστηρίζει πάντως ότι έκαναν σεξ μόνο μία φορά και αφού ο μαθητής είχε ήδη συμπληρώσει τα 16.

Καθηγήτρια έκανε σεξ με 15χρονους μαθητές της, έμεινε έγκυος και κράτησε το μωρό - Σάλος στο Μάντσεστερ

Αυτό όμως που σόκαρε το δικαστήριο είναι ότι η κατηγορούμενη έμεινε έγκυος από άλλον έφηβο μαθητή της, ενώ είχε ήδη παραπεμφθεί σε δίκη για ασέλγεια στον πρώτο μαθητή της και ενώ περίμενε την έναρξη της διεξαγωγής της δίκης.

Ο δεύτερος μαθητής παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που την προσέγγισε μέσω Snapchat και ότι εκείνη ανταποκρίθηκε στέλνοντάς του μια φωτογραφία με τα οπίσθιά της φορώντας μόνο ένα μικρό εσώρουχο. Αυτό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2022. Λίγες μέρες μετά συναντήθηκαν και έκαναν σεξ. Παρότι του είχε πει ότι έχει ιατρικό πρόβλημα, και συγκεκριμένα σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, και δεν μπορεί να μείνει έγκυος, λίγο καιρό αργότερα του ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς.

Σημειώνεται ότι, εν τω μεταξύ, το μωρό έχει γεννηθεί.

Προσερχόμενη στο δικαστήριο με τον πατέρα της.

Η Ρεμπέκα Τζόινς είναι ελεύθερη με εγγύηση και αυστηρούς όρους να μη έρθει σε επαφή με ανήλικο κάτω των 18 ετών μετά τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook