15′ προετοιμασία

3 ώρες αναμονή

Σύνολο: 3 ώρες και 15′

Υλικά

Μερίδες: 8

  •  250 γρ. κρέμα γάλακτος
  •  400 γρ. μερέντα
  •  1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ ολικής άλεσης

Διαδικασία

  1. Για το εύκολο μωσαϊκό με μερέντα, χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι (όχι σαντιγί).
  2. Προσθέτουμε τη μερέντα, ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά.
  3. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
  4. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας, δίνοντάς του το σχήμα σαλαμιού.
  5. Βάζουμε το εύκολο μωσαϊκό με μερέντα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το κόψουμε και το σερβίρουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook