15′ προετοιμασία
3 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 15′
Υλικά
Μερίδες: 8
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 400 γρ. μερέντα
- 1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ ολικής άλεσης
Διαδικασία
- Για το εύκολο μωσαϊκό με μερέντα, χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι (όχι σαντιγί).
- Προσθέτουμε τη μερέντα, ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά.
- Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας, δίνοντάς του το σχήμα σαλαμιού.
- Βάζουμε το εύκολο μωσαϊκό με μερέντα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το κόψουμε και το σερβίρουμε.